Grigoraş: "Bulgarii sunt de eliminat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înfrângerea gălăţenilor la Sofia, 1-3 cu Lokomotiv, nu a distrus optimismul antrenorului Oţelului. Chiar dacă au pierdut în Bulgaria, scor 1-3 cu Lokomotiv Sofia în turul doi preliminar al

Înfrângerea gălăţenilor la Sofia, 1-3 cu Lokomotiv, nu a distrus optimismul antrenorului Oţelului.

Chiar dacă au pierdut în Bulgaria, scor 1-3 cu Lokomotiv Sofia în turul doi preliminar al Cupei UEFA, fotbaliştii gălăţeni cred că păstrează şanse de calificare. În schimb, preşedintele Marius Stan i-a criticat pe jucători, despre unii spunând că au fost mâini moarte. Oţelul va juca mâine în campionat cu Rapidul, în Giuleşti.

"Sunt nemulţumit de atitudinea întregii echipe în partida cu Lokomotiv Sofia. Bulgarii sunt chiar o echipă de scos. Diferenţa de scor a fost exagerată, dar după ce am văzut pe teren, păstrăm şanse mari de calificare. Lokomotiv este o echipă mult sub Trabzon. Problema este că am luat gol din greşeli mari de apărare, iar pe final am ratat multe ocazii uriaşe", a menţionat antrenorul Petre Grigoraş, în timp ce preşedintele Marius Stan i-a criticat pe fotbalişti în termeni mult mai duri. "Se putea mai bine, pentru că din păcate am jucat parţial repriza a doua. Din nefericire, am evoluat cu prea multe mâini moarte. Ce au avut au exploatat la maximum, iar noi am avut greşeli impardonabile pentru un joc de calificare", a declarat Marius Stan.

Bergodi are probleme de lot Lovit violent de portarul gazdelor Golubovic, fundaşul gălăţean Cristian Sarghi s-a alăturat formaţiei după ce a făcut analize amănunţite la un spital din Sofia. Din Bulgaria, oţelarii au ajuns direct în Bucureşti pentru meciul cu Rapid, care se va disputa mâine, de la ora 18:45 (Naţional TV). Din păcate pentru gălăţeni, statistica este favorabilă rapidiştilor, care au jucat de 19 ori acasă împotriva "oţelarilor", reuşind să câştige 15 jocuri, trei partide s-au terminat la egalitate şi au pierdut o singură dată. Pentru jocul de mâine, Cristiano Bergoni are mari probleme în atac, unde nu va putea conta pe Cecinha şi Boya, în timp ce Buga este incert. În acest condiţii, sunt şanse foarte mari ca Burdujan şi Dobroiu să apară în formula de start încă din primul minut de joc.

Altfel, de două zile, în Giuleşti se află în probe fundaşul Serge Akakpo (19 ani), care este coleg cu Daniel Niculae la Auxerre, şi care l-a şi recomandat giuleştenilor. Togolezul poate evolua şi ca fundaş dreapta, dar şi central, şi dacă va confirma şi-l va încânta pe Bergodi va fi împrumutat un an cu drept de opţiune pentru un transfer definitiv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite