Greu pentru tricolori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cupa Mondială la rugby debutează azi în Franţa, într-o competiţie în care România are parte de o grupă de infarct alături de Scoţia, Noua Zeelandă, Italia şi Portugalia. Hexagonul

Cupa Mondială la rugby debutează azi în Franţa, într-o competiţie în care România are parte de o grupă de infarct alături de Scoţia, Noua Zeelandă, Italia şi Portugalia.

Hexagonul găzduieşte ceea ce se anunţă a fi cea mai tare Cupă Mondială (7 septembrie - 20 octombrie) din ultimele decenii.

Ca de obicei, lupta pentru supremaţie se va da între cele trei mari echipe din emisfera sudică, Australia, Noua Zeelandă şi Africa, respectiv, puterile europene Anglia şi Franţa. Reprezentativa României face parte din grupa care nu ne dă practic nicio şansă la calificarea în faza următoare a competiţiei, Noua Zeelandă, Scoţia şi Italia fiind cu siguranţă adversari pe care va fi aproape imposibil să-i depăşim. Cu toate acestea, managerul tricolorilor, Robert Antonin, speră într-o evoluţie de excepţie a elevilor săi.

"România are nevoie de rezultate mari. Am câştigat Cupa Europeană a Naţiunilor, dar asta nu ne mai ajunge dacă vrem să progresăm. Vreau să dau tuturor jucătorilor şansa să evolueze la Cupa Mondială, dar dacă voi simţi că putem aspira la un rezultat de excepţie, atunci voi folosi cele mai bune elemente. Îi simt pe băieţi foarte concentraţi pentru acest turneu şi am mare încredere în capacitatea lor de a face faţă dificilelor meciuri care îi aşteaptă", a spus Antonin, într-o conferinţă de presă susţinută la Agen.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite