Greu cu Dacia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua s-a impus abia în ultimul minut la Mioveni, graţie "dublei" lui Iacob dar roş-albaştrii au în continuare carenţe la toate capitolele Două concluzii se pot trage după meciul

Steaua s-a impus abia în ultimul minut la Mioveni, graţie "dublei" lui Iacob dar roş-albaştrii au în continuare carenţe la toate capitolele

Două concluzii se pot trage după meciul Stelei de aseară de la Mioveni. Prima ar fi că roş-albaştrii continuă seria partidelor mai puţin reuşite din acest sezon, chiar dacă până la urmă au obţinut o victorie la care nu mai sperau. A doua este că Ovidiu Petre, mijlocaşul atât de mult lăudat de Becali, s-a făcut iar de râs fiind eliminat.

Tradiţia potrivit căreia după un meci din Liga Campionilor, Steaua face un meci slab în campionat nu a fost dezminţită nici aseară la Mioveni în faţa penultimei clasate din Liga I. Primele 45 de minute au fost şterse pentru elevii lui Pedrazzini.

Tupeiştii, argeşenii au lovit exact când au avut ocazia, după o fază bizară în care "călcâiul" lui Bratu l-a atins şi pe Rada, înainte de a intra în poartă. Uluiţi, bucureştenii au luat cu asalt poarta Daciei, dar au dat peste un Stanca în zi mare. Ca de obicei, în "prim plan" a fost şi Ovidiu Petre, acesta fiind eliminat pentru două galbene. Petre îşi mai "ajutase" o dată echipa, când a făcut henţul din care UTA a egalat Steaua.

Repriza a doua a fost cu sens unic pentru stelişti, dar golul victoriei a venit cu multă şansă abia în ultimul minut, oportunistul de serviciu fiind acelaşi Iacob.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite