"Greşelile costă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Mărgăritescu regretă cartonaşul roşu primit în Cupă, la Dacia Mioveni - Dinamo. Mijlocaşul la închidere de la Dinamo, Andrei Mărgăritescu, este afectat de gafa care a dus la

Andrei Mărgăritescu regretă cartonaşul roşu primit în Cupă, la Dacia Mioveni - Dinamo.

Mijlocaşul la închidere de la Dinamo, Andrei Mărgăritescu, este afectat de gafa care a dus la eliminarea sa din meciul cu Mioveni, acceptă acuzele şefilor săi şi spune că-i este greu să mai vorbească acum.

"Nu mai este nimic de declarat. În urmă a rămas eliminarea noastră din Cupa României. Ce să mai spun acum? Nici măcar scuzele nu-şi mai au rostul", a spus cel poreclit "China".

Dinamovistul este de acord că gestul său a fost unul incalificabil, aşa cum l-a caracterizat şi preşedintele executiv al clubului, Cristi Borcea.


"Mi-e ruşine că l-am dezamăgit, aşa cum am mai spus, pe omul care a avut mereu încredere în mine (n.r. - Borcea), dar acum nu mai pot face nimic. Decât să dau totul, dacă voi avea ocazia, pentru a ajuta Dinamo să prindă măcar locul doi".


Borcea: "Ţălnar şi Dinu rămân!"


Aflat la mii de kilometri distanţă, fostul atacant al "câinilor", Claudiu Niculescu, actualmente la Duisburg (Germania), este alături de roş-albi, dar mai ales de prietenul său Dănciulescu.


"Dănciulescu trebuie încurajat, nu desfiinţat! I se întâmplă oricui să rateze un penalty. Danciu a făcut atâtea lucruri bune pentru Dinamo, este golgheterul la zi al echipei, iar fanii ar trebui să fie înţelegător cu el", a spus "Clau-gol", pentru site-ul oficial al clubului bucureştean. Altfel, Borcea a ţinut să precizeze că nu se pune problema demiterii cuplului Ţălnar-Dinu. "Trebuie să ne luăm revanşa în campionat, la Mioveni. Nu vom schimba antrenorii, pentru că nu aşa rezolvăm problemele".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite