Grande Adrian Mutu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Fiorentinei a fost cel mai bun jucător în partida cu AC Milan, disputată luni seara şi terminată la egalitate "Briliantul" (foto) a marcat golul prin care toscanii au obţinut o

Atacantul Fiorentinei a fost cel mai bun jucător în partida cu AC Milan, disputată luni seara şi terminată la egalitate

"Briliantul" (foto) a marcat golul prin care toscanii au obţinut o remiză, 1-1, pe San Siro şi este considerat cel mai important jucător din lotul "viola": "Mutu este liderul Fiorentinei, inima acestei echipe şi acest lucru se vede pe teren", a menţionat site-ul fiorentinanews.com, care i-a acordat românului nota 10.

După ce a marcat şi în prima etapă contra lui Empoli, Mutu şi-a continuat seria reuşitelor pe terenul campioanei Europei, AC Milan. Conduşi cu 1-0 după golul lui Kaka din penalty, atacantul român a adus egalarea în minutul 57 cu o lovitură de cap după o centrare a cehului Ujfalusi. "Mutu este pericolul numărul unu al Fiorentinei", a scris "Gazzetta dello Sport".

Evoluţia românului i-a smuls numai cuvinte de laudă antrenorului Cesare Prandelli. "Este un jucător foarte valoros, care are clasă şi personalitate. Sunt convins că va putea repeta şi chiar depăşi evoluţia bună din sezonul trecut".

Mutu este optimist în privinţa viitorului echipei sale: "Ne-am maturizat, ne cunoaştem bine şi jucăm de mult timp împreună. Există automatisme şi antrenorul nu a schimbat multe la echipă. Suntem destul de puternici, dar mai avem de muncă. Când vom bate Milanul înseamnă că vom fi puternici cu adevărat", a explicat Mutu după meci.

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, nu mai are cuvinte să-l laude pe Adrian Mutu. "Bravo lui, domnule! Trebuie să fim recunoscători că suntem conaţionali cu Mutu şi, mai ales, să fim mândri că suntem contemporani cu el. El aduce notorietate României cât nu aduc Tăriceanu, guvernul şi tot spectrul politic din România", este de părere Mitică Dragomir.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite