BOX: Jo Jo Dan l-a învins pe argentinianul Gomez şi îşi păstrează titlurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pugilistul român Ionuţ Ion, alias Jo Jo Dan, şi-a păstrat cele două titluri puse în joc, WBC Continental Americas şi NABA, la categoria superuşoară, după ce l-a învins, vineri, la puncte, pe argentinianul Sergio Gomez, într-un meci disputat la Bucureşti, în Sala Rapid.

Toţi cei trei arbitri l-au desemnat învingător pe Jo Jo Dan, 120-108, 120-101 şi 120-108. Pugilistul român şi-a trecut în palmares cea de-a 25-a victorie din boxul profesionist (13 prin KO).

„Ştiam că adversarul este experimentat şi de aceea am avut un start mai greu. Mai am un obstacol de trecut în toamnă şi apoi anul viitor obiectivul meu este titlul de campion mondial”, a declarat Jo Jo Dan.

Meciul dintre Jo Jo Dan şi Gomez a fost main-eventul galei Invincibilii 4, care a mai programat următoarele întâlniri: Viorel Simion l-a învins la puncte pe kenyanul David Kiilu, la categoria pană. Bogdan Dinu l-a învins prin KO, în prima repriză, pe Nikolai Marinov (Bulgaria), la categoria grea. Lucian Bot l-a învins la puncte pe Ivor Marincev (Bulgaria), la categoria grea.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite