"Golurile mele nu ajută!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudiu Niculescu este fericit pentru reuşitele sale pentru Duisburg, dar este trist pentru că echipa germană nu scapă de ultima poziţie din Bundesliga. Fostul atacant al lui Dinamo, Claudiu

Claudiu Niculescu este fericit pentru reuşitele sale pentru Duisburg, dar este trist pentru că echipa germană nu scapă de ultima poziţie din Bundesliga.

Fostul atacant al lui Dinamo, Claudiu Niculescu, era ieri la prânz undeva prin Duisburg. El a profitat de ziua liberă pentru a mai vizita oraşul, pe care l-a văzut foarte puţin până acum din cauza programului încărcat. Internaţionalul a acceptat să povestească pentru "Adevărul" cum s-a acomodat în Bundesliga.


- "Adevărul": Felicitări, Claudiu! Marchezi gol după gol pentru Duisburg.


- Claudiu Niculescu: Mulţumesc! Din păcate, nu mă pot bucura pe deplin de reuşitele mele, pentru că echipa noastră nu câştigă. Sunt chiar supărat din acest motiv, pe rezultat. Golurile mele n-au ajutat echipa.

- Dar ce se întâmplă cu voi?


- Avem ghinion. Etapa trecută aveam 3-2 în minutul 90, după care am fost egalaţi, acum, cu Stuttgart, la fel. Puteam câştiga, dar până la urmă am pierdut tot în ultimul minut. Iar eu am avut şi o bară. Măcar un egal dacă scoteam. Este incredibil ce ni se întâmplă.

- Bine, aţi jucat totuşi contra lui Stuttgart…


- Da, campioana en-titre. Noi am dominat însă, ne-am creat ocazii, am jucat fotbal, dar nu a fost suficient. Nu ne lăsăm.

- Cum este atmosfera acolo?


- Chiar dacă ne afundăm, este limpede că Duisburg mai are şanse la salvare. Celelalte rezultate ne-au ajutat, dar sper să nu mai avem ghinion. În rest, eu m-am aomodat, mă simt foarte bine. Lumea reacţionează bine în privinţa mea, şi nu vreau să dezamăgesc.

- Ţi-e teamă că, dacă Duisburg nu va avea rezultate bune, ai putea pierde contactul cu naţionala?


- Nu, nu are nicio legătură. Dacă eu voi juca titular şi o voi face bine, poate că nea Piţi mă va convoca la lot. Oricum, eu vreau să joc la Euro. Cu acest gând mă trezesc în fiecare dimineaţă. Depinde doar de mine să fac parte din lot. Această ambiţie mă va ajuta să evoluez bine şi în Bundesliga.

- Ai lăsat un gol la Dinamo prin plecarea ta…


- Să nu credeţi că, dacă am ajuns în campionatul Germaniei, nu mai ştiu nimic de Dinamo. Ştiu tot. Cum a venit Miranda. El este înlocuitorul meu. Îmi pare rău că s-au accidentat şi argentinianul, dar şi Pekarici, înlocuitorul lui Fane (n.r. - Ştefan) Radu.

Atacul este oricum betonat cu Danciu (n.r. - Dănciulescu) şi Bratu. Cât despre rezultatele din amicale, acestea nu contează. Am mare încredere în băieţi că vor face un retur fulminant prin care vor demonstră că ce s-a întâmplat în prima parte a campionatului a fost un simplu accident.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite