Goluri multe, albanezi puţini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Naţionala României a dat o căuţă de goluri unei echipe a Albaniei rămase în 8 jucători de câmp. România a încheiat cu un succes campania de calificare la Euro 2008, scor 6-1 cu

>> Naţionala României a dat o căuţă de goluri unei echipe a Albaniei rămase în 8 jucători de câmp.

România a încheiat cu un succes campania de calificare la Euro 2008, scor 6-1 cu Albania, pe Stadionul "Lia Manoliu". Lipsit de aportul vedetelor Mutu şi Chivu, Victor Piţurcă a mizat pe un trident ofensiv format din Marica, Niculae şi Fl. Petre, iar în linia de mijloc şi-a făcut apariţia dinamovistul Mărgăritescu.

Sistemul gândit de "Piţi" a avut nevoie de doar 22 de minute pentru a se roda, atunci Dică reuşind să marcheze după o fază creată de Cociş în flancul drept. Cinci minute mai târziu, o greşeală a lui Mărgăritescu oferă oaspeţilor şansa egalării, dar Lobonţ apără şutul lui Skela. Spre finalul primei reprize, albanezii au câteva ocazii mari de a egala, dar şuturile lui Skela sau Duro sunt fie apărate de acelaşi Lobonţ, fie întâlnesc bara.

Ultima răbufnire a oaspeţilor a venit la câteva minute după reluare, dar acelaşi Lobonţ a scos fantastic din faţa lui Bogdani. Apoi, în minutul 53 s-a făcut 2-0 după ce Tamaş a executat impecabil o lovitură liberă, mingea a "muşcat" gazonul chiar în faţa portarului şi a intrat în poartă. Peste alte 10 minute, scorul a luat proporţii, Daniel Niculae semnând cea de-a treia reuşită. Oaspeţii au reuşit golul de onoare prin Kapplani, pentru ca apoi "tricolorii" să mai marcheze de trei ori, prin Niculae, Marica şi Dică, ultimii doi din penalty.

Voltaj, concert în anonimat

Oficialii FRF au încercat ca la ultima prezenţă oficială pe Stadionul Naţional din Complexul "Lia Manoliu" să atragă cât mai mulţi spectatori. Au vândut bilete ieftine, au adus trupa Voltaj pentru un concert, ba chiar au făcut o tombolă al cărui premiu a fost o Dacia Logan.

Din păcate însă, cu o oră şi jumătate înainte de startul meciului cu Albania, pe stadion erau doar câteva sute de spectatori. Astfel, cei de la Voltaj s-au derulat cu cea mai slabă asistenţă din istoria formaţiei. Pe scenă a fost şi campionul mondial la box, Lucian Bute. Arena s-a mai umplut însă abia după ce organizatorii au lăsat intrarea liberă.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite