Golanski a semnat pe trei ani cu Steaua!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internaţionalul polonez Pawel Golanski, care a costat formaţia din Ghencea un milion de euro, a semnat contractul ieri-dimineaţă şi a plecat aseară în cantonamentul pe care Steaua îl

Internaţionalul polonez Pawel Golanski, care a costat formaţia din Ghencea un milion de euro, a semnat contractul ieri-dimineaţă şi a plecat aseară în cantonamentul pe care Steaua îl efectuează la Mierlo. Din lotul deplasat în Olanda de Hagi lipseşte israelianul Klemi Saban, care va părăsi echipa.

Steaua a plecat ieri la prânz în Olanda unde va efectua, la Mierlo, un stagiu de pregătire de 11 zile. Dintre jucătorii pe care Gheorghe Hagi i-a avut la dispoziţie în cantonamentul de la Kaprun, tehnicianul a renunţat la israelianul Klemi Saban şi la tinerii Prunescu şi Pintilii.

Chiar dacă iniţial se părea că Hagi va conta pe Saban în sezonul următor, israelianul nu l-a convins pe "Rege" şi va părăsi echipa în această vară, fiind dorit de un club din Israel. Formaţia din Ghencea a rezolvat ieri şi transferul fundaşului polonez Pawel Golanski, care a semnat un contract valabil pe trei ani şi va primi un salariu anual de 200.000 de euro.

Un milion de euro pentru Pulido

Fotbalistul, care a plecat aseară în cantonamentul de la Mierlo, este al doilea polonez legitimat în Liga I după Lucasz Kubik, care a evoluat pentru FC Argeş în sezonul 2003-2004.

Steaua este dispusă să cheltuiască mulţi bani pentru achiziţionarea fundaşului spaniol Ruben Pulido. După ce a anunţat că pe semnătura fotbalistului se bat şi echipele Espanyol şi Deportivo La Coruna, presa spaniolă a notat că Steaua este dispusă să-i dea lui Pulido un milion de euro la semnătură.

"Este o ofertă consistentă pentru fotbalistul care nu a acceptat încă oferta, având mai multe variante", notează cotidianul "AS" de ieri. Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, a dat de înţeles că transferul spaniolului ar putea pica. "Mai sunt într-adevăr şi alte echipe care-l vor, dar noi am făcut prima ofertă. Aşteptăm un răspuns", a precizat oficialul stelist.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite