Goana după transferuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marile cluburi din Europa pregătesc, în această iarnă, sume fabuloase pentru completarea loturilor Interesul unor cluburi precum AC Milan sau Chelsea pentru Ronaldinho ar putea stabili un

Marile cluburi din Europa pregătesc, în această iarnă, sume fabuloase pentru completarea loturilor

Interesul unor cluburi precum AC Milan sau Chelsea pentru Ronaldinho ar putea stabili un nou record în istoria transferurilor. Atacantul Fiorentinei Adrian Mutu se află şi el pe lista vedetelor "vânate" în această iarnă. Ronaldinho, Ronaldo, Benzema, Ramos şi Mutu sunt fotbaliştii pe care cluburile sunt dispuse să dea o avere pentru a le obţine "autograful".

Ronadinho

Brazilianul de 27 de ani a avut până acum un sezon şters la FC Barcelona şi se află în conflict cu fanii catalani. Deşi a fost evaluat iniţial la 100 milioane de euro, preţul fotbalistului va fi redus.

Cristiano Ronaldo

Mijlocaşul portughez al lui Manchester United este dorit insistent de Real Madrid. În vârstă de 22 de ani, Cristiano Ronaldo a ocupat locul trei în topul celor mai buni fotbalişti din anul 2007.

Karim Benzema

Atacantul de 20 de ani al lui Olympique Lyon a explodat în acest an, când a impresionat atât la club, cât şi la naţionala Franţei. Lyon a refuzat o ofertă de 40 milioane de euro de la AC Milan.

Sergio Ramos

Fotbalistul lui Real Madrid este, la 21 de ani, cel mai bun fundaş dreapta din campionatul spaniol. Ramos este dorit insistent de AC Milan, care le-a înaintat madrilenilor o ofertă de 28 milioane de euro.

Adrian Mutu

Atacantul Fiorentinei este dorit de AS Roma, care este dispusă să cheltuiască pentru el tot bugetul de achiziţii din această iarnă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite