Glasgow Rangers, calificata in premiera in "optimile" Ligii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formatia scotiana Glasgow Rangers a reusit pentru prima oara in istorie sa depaseasca faza grupelor in Liga Campionilor. Scotienii au terminat la egalitate, scor 1-1 partida cu Internationale

Formatia scotiana Glasgow Rangers a reusit pentru prima oara in istorie sa depaseasca faza grupelor in Liga Campionilor.
Scotienii au terminat la egalitate, scor 1-1 partida cu Internationale Milano, pastrand astfel avantajul de doar un punct fata de Artmedia. Echipa din Bratislava a fost foarte aproape de o calificare istorica. In fata lui FC Porto, pe un teren extrem de greu, slovacii au ratat cat pentru doua meciuri. Scorul de 0-0 de la Bratislava a calificat-o, totusi, pe Artmedia in primavara europeana a Cupei UEFA, in timp ce FC Porto a fost eliminata din Europa. In grupa G, Anderlecht a reusit o victorie pretioasa pe terenul lui Betis Sevilla, primul succes al belgienilor dupa doi ani in Liga Campionilor. Ultima victorie a lui Anderlecht data din toamna lui 2003, timp in care s-au adunat nu mai putin de 12 infrangeri consecutive in cea mai puternica intrecere intercluburi din Europa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite