Giuleştiul s-a săturat de Copos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi fani au atârnat pe Podul Grant bannere prin care îi cereau patronului să plece din Giuleşti Transferurile lui Bădoi şi Zicu, situaţia incertă a lui Buga şi intenţia lui

Mai mulţi fani au atârnat pe Podul Grant bannere prin care îi cereau patronului să plece din Giuleşti

Transferurile lui Bădoi şi Zicu, situaţia incertă a lui Buga şi intenţia lui Copos de a-l transfera pe stelistul Thereau i-au scos din sărite pe fanii rapidişti, care au hotărât să se revolte.

"Vrem un rapidist, nu un afacerist", "Iancu de era, aşa ceva nu se întâmpla", "Copos, afară din Giuleşti!", "Mercenarule, ne strici numele!", "George, lasă-ne!", "SOS, salvaţi Rapidul!" au fost mesajele pe care suporterii le-au atârnat pe Podul Grant. Se pare că aceştia nu sunt singurii care doresc plecarea finanţatorului, site-ul oficial al suporterilor fiind plin de mesaje anti-Copos (foto, medalion). "Propun ca niciun suporter al Rapidului să nu mai fie prezent pe stadion la niciun meci disputat de echipa favorită până când domnul Copos nu demisionează şi pleacă", a scris un "suporter adevărat".

Buga nu vrea să revină la echipă

Atacantul rapidist a fost ameninţat de directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, cu suspendarea dacă nu se prezintă la antrenamente. "Dacă mâine (n.r. - azi) nu se va prezenta la antrenament, va fi suspendat pe o perioadă nedeterminată. I-am cerut să vină să se pregătească, este jucător profesionist şi se află sub contract cu Rapid. Modul în care el a încercat să discute cu noi ne face să credem că în spatele acestui lucru se ascunde ceva.

Nu putem tolera un asemenea comportament", a declarat Constantin Zotta. Colegii de echipă ai lui Buga ştiu însă că atacantul nu va mai juca în Giuleşti. "Am vorbit în aceste zile cu Pele (n.r. - Mugurel Buga) şi nu mai vine la Rapid. Aşa a spus el. Mi-a spus că are probleme cu familia. Dacă asta a decis el, nu avem ce face, asta e. Am încercat să-l conving să revină la echipă", a declarat Vasile Maftei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite