Giuleştenilor nu le este teamă de Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

180 de minute, plus prelungirile, de semifinale. Vom vedea în seara de 6 aprilie cui i-a fost teamă. Nu am răspuns acestor acuzaţii din respect pentru suporterii noştri, nu pentru că ne este

180 de minute, plus prelungirile, de semifinale. Vom vedea în seara de 6 aprilie cui i-a fost teamă. Nu am răspuns acestor acuzaţii din respect pentru suporterii noştri, nu pentru că ne este frică. Sper ca nici fanii să nu răspundă la provocările venite din partea băncii steliste, aşa cum s-a întâmplat la ultima întâlnire dintre noi, din cauza lui Hamutovski. Sper că au învăţat din greşeala făcută atunci", a declarat "Vamă", care şi-a cerut scuze pentru modul în care au fost puse în vânzare biletele la arena din Grant. "Cei care au vândut tichete sunt angajaţi part-time ai clubului, deci, din punctul ăsta de vedere nu este nici o problemă, dar, din păcate, arena este veche şi nu are decât două case de bilete. În ce priveşte biletele date steliştilor, aceştia nu au mai fost de acord să primească 10 la sută din capacitatea stadionului, ci doar jumătate, aşa că cei 800 de fani stelişti au fost mutaţi de la peluză la tribuna I", a explicat preşedintele alb-vişiniilor.
Daniel Niculae s-a arătat încrezător în maniera de arbitraj de la partida de joi, meciul urmând să fie condus de germanul Wolfgang Stark. "Nu cred că centralul se va răzbuna pe noi pentru că am eliminat trei echipe nemţeşti. Singur este fan al lui Bayern", a precizat atacantul. "Nu arbitrajul va fi problema. Important este să nu luăm gol, dar şi mai important este să ne calificăm", a adăugat portarul Dănuţ Coman, care nu a primit niciun gol pe teren propriu în această stagiune a Cupei UEFA. În altă ordine de idei, clubul giuleştean a anunţat că mai sunt la vânzare 1.000 de bilete, dar dacă mai rămân, acestea nu vor fi vândute în ziua partidei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite