Giuleştenii au sedat "gaşca nebună"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

a pus la punct "gaşca nebună" în mai puţin de un sfert de oră prin reuşitele lui Buga (57), Moldovan (60) şi Niculae (70). Mânaţi de ambiţie şi cu gândul la etapa decisivă de miercuri,

a pus la punct "gaşca nebună" în mai puţin de un sfert de oră prin reuşitele lui Buga (57), Moldovan (60) şi Niculae (70). Mânaţi de ambiţie şi cu gândul la etapa decisivă de miercuri, giuleştenii au prestat un joc dur în faţa studenţilor, etichetaţi de galerie drept "sclavii lui Steaua".
"Noi încă sperăm la titlu. Cred că se va juca pe teren meciul de la Vaslui pentru că avem încredere în domnul Porumboiu", a declarat Buga, rapidistul ţinând să ironizeze Sportul: "Aşa jucăm noi, mai dur. Poate că ei s-au obişnuit altfel în meciul cu Steaua, în care roş-albaştrii nu au jucat la fel ca noi". Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, i-a vizitat pe jucătorii Sportului în cantonament, promiţându-le câte 5.000 de euro pentru o remiză în Giuleşti. După un sezon excelent cu Rapidul, tehnicianul Răzvan Lucescu nu este hotărât să continue sub Grant, din cauza lipsei de reacţie a conducerii, care nu a apărat echipa de atacurile venite din partea rivalilor.

Bătaie cu jandarmii
La finalul meciului, aproximativ 40 de fani rapidişti, strânşi în faţa stadionului, au aruncat cu pietre într-un dispozitiv de jandarmi. Opt scandalagii au fost reţinuţi, urcaţi în dube şi transportaţi la secţia de poliţie. Pe lângă victoria obţinută în faţa Sportului, suporterii rapidişti au sărbătorit şi câştigarea Cupei României, trofeul fiind prezentat fanilor în focuri de artificii.

Pe locul nouă în lume
Rapid ocupă locul nouă, cu 244 de puncte, în clasamentul pe luna mai al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului, la egalitate cu brazilienii de la Sao Paulo. Steaua a urcat pe locul 24, cu 204 puncte, în timp ce Dinamo ocupă poziţia 141, cu 185 de puncte, la fel ca NK Rijeka din Croaţia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite