Giuleştenii caută răzbunare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin. Dacă primii trei sunt accidentaţi, ultimul încă trebuie să mai stea pe bancă după cele trei etape de suspendare primite după meciul de la Petroşani. "Am văzut declaraţiile

Constantin. Dacă primii trei sunt accidentaţi, ultimul încă trebuie să mai stea pe bancă după cele trei etape de suspendare primite după meciul de la Petroşani. "Am văzut declaraţiile fotbaliştilor Jiului, care spun că vin să recupereze punctele pe care le-au pierdut în prima etapă. Să zică ce vor. Ei ce cred, că vin să joace cu o divizionară B? O să le răspundem pe teren", a declarat Marius Constantin. "Avem nevoie de cele trei puncte şi sper să învingem la un scor categoric", a precizat Nae Constantin, care a adăugat, în glumă, că se bucură că Viorel Moldovan s-a întors pentru că a scăpat astfel de povara de a fi cel mai bătrân jucător din lot. "Trebuie să aducem cele trei puncte, pentru că rezultatul de la Târgu Jiu nu este deloc bun pentru acest început de campionat", a spus Ionuţ Rada. "Cel mai bun jucător al Jiului este Drida", a adăugat cu ironie giuleşteanul, făcând referire la declaraţiile adversarului, care a spus că este stelist de mic. Partida dintre Rapid şi Jiul, de la Ploieşti, va începe de la ora 19.00 şi va fi transmisă în direct de Naţional TV.

Marius Constantin lipseşte
Dintre cei cinci suspendaţi din ultima etapă a sezonului trecut (Jiul - Rapid: 3-0, la masa verde), doar unul nu va intra pe teren în partida de la Ploieşti. Marius Constantin a primit trei etape de suspendare pentru că l-a lovit cu pumnul pe Diniţă. Ceilalţi au avut mai puţine etape de suspendare, astfel Dani Coman şi Daniel Niculae (transferat la AJ Auxerre) câte două, primul pentru că l-a lovit în faţă pe Drăgan, iar cel de-al doilea din cauza unei intrări violente, iar Vasile Maftei şi Romeo Surdu, câte o etapă, pentru că au luat două cartonaşe galbene.

Suporterii cer cinci goluri
Fanii alb-vişiniilor sunt gata să ducă atmosfera din Giuleşti pe micul stadion al Astrei Ploieşti. "Sunt ei mulţumiţi că nu joacă pe Giuleşti, dar atmosfera va fi aceeaşi. Pentru Drida, care s-a declarat stelist de mic, o să pregătim mai multe buchete de flori", a declarat unul dintre reprezentanţii galeriei din Grant. "Rapidul trebuie să bată cu 5-0. Să dea un gol pentru fiecare eliminare din partida de la Petroşani", a precizat Daniel Marcu, "vicele" Ligii Suporterilor.

Fotbaliştii Jiului, la biserică
După ce au adus un popă să sfinţească stadionul din Petroşani, echipa Jiului a fost ieri la biserică, pentru a se ruga, cu puţin înainte de plecarea spre Ploieşti, locul de desfăşurare a partidei cu Rapidul, echipa bucureşteană având terenul suspendat. "Sunt foarte mulţi jucători credincioşi în echipă. Mulţi şi-au adus lucrurile la sfinţit. Mircea Gheorghe mi-a dat comandă să-i fac o cruciuliţă special pentru jocul cu Rapidul", a precizat preotul fotbaliştilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite