Giuleştenii au câştigat 9.000 de dolari în 30 de minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

lusitanilor. Mingea a ajuns la Ionuţ Rada, care, din cădere, a şutat în poartă. Toate emoţiile au fost risipite de Lucian Burdujan, care a dus scorul la 2-1 pentru români. "Consider că am

lusitanilor. Mingea a ajuns la Ionuţ Rada, care, din cădere, a şutat în poartă. Toate emoţiile au fost risipite de Lucian Burdujan, care a dus scorul la 2-1 pentru români. "Consider că am făcut un joc bun, cu multe ocazii de gol. Am reuşit să înscriem. Cred că merităm calificarea, deoarece am învins în România", a spus antrenorul giuleştenilor, Răzvan Lucescu. "Am avut emoţii mari. A fost greu, cel puţin în prima repriză când n-am jucat deloc bine. Am întâlnit o echipă arţăgoasă, iar terenul a fost foarte prost, ne-a dezavantajat clar. N-am mai reuşit jocul nostru obişnuit de pase", a spus patronul George Copos, care va trebui să scoată 9.000 de dolari din buzunar pentru fiecare jucător pentru calificarea în grupe, chiar dacă, iniţial, promisese 9.000 de euro. Imediat după meci, Dinu Gheorghe se gândea mai mult la întâlnirea cu Dinamo decât la calificarea în grupele UEFA. "Va fi mai greu cu Dinamo, asta e clar. În plus, venim după 120 de minute jucate în faţa unei echipe bătăioase. Sperăm să câştigăm, dar, cu siguranţă, nu va fi uşor", a spus Vamă, care a adăugat că următorul obiectiv în UEFA este ieşirea din grupe.

Copos atacă acţionarii
Patronul din Giuleşti continuă să încerce eliminarea acţionarilor rapidişti. După ce a făcut o majorare de capital şi a scăpat de Jean Valvis, care a rămas cu o parte infimă din acţiuni, Copos vrea să scape şi de Dan Ostahie (3,92% din acţiuni) şi de Dan Faţi (1,77% din acţiuni), tot printr-o majorare de capital, sperându-se ca aceştia să nu intre în joc şi, astfel, să piardă din procentele pe care le deţin la Rapid. Anunţul a fost făcut prin preşedintele Consiliului de Administraţie, Ion Taban. "Este necesar ca toţi acţionarii să subscrie la această majorare, astfel încât să se poată realiza un buget corespunzător pentru noua societate şi pentru plata achiziţiilor de jucători, care au fost efectuate în această perioadă", a spus Ion Taban, referindu-se la fotbaliştii Ionuţ Mazilu, Costin Lazăr, Cristi Săpunaru şi Ryan Griffiths (3,35 milioane de euro). şeful CA din Grant a spus că până în acest moment alb-vişiniii nu au plătit decât o parte din bani şi că această majorare de capital nu se va face pentru că echipa este în criză financiară. "Nu mi-am exprimat până acum dorinţa de a ieşi din fotbal", a spus Dan Ostahie. "Lipsa transparenţei şi intenţia domnului Copos de a cumpăra toate acţiunile riscă să transforme acest Rapid SA într-un Copos SRL", a atacat Jean Valvis.

Nacional Madeira - Rapid 1-2 (1-0/1-0)
Au marcat: Juliano ("30) / I. Rada ("92), Burdujan ("102)
Nacional: Benaglio - Avalos, Ricardo, Alonso - Amaro, Chainho (Cleber, "104), Vitor, Juliano - Rodrigo (Cassio, "70), Chilikov, Adriano (Basto, "68). Antrenor: Carlos Brito.
Rapid: D. Coman - M. Constantin, Maftei, I. Rada - Bădoi, N. Grigore (Măldărăşanu, "98), Lazăr, Art. Karamian - Buga, V. Moldovan (Burdujan, "73), Zicu (Griffiths, "55). Antrenor: Răzvan Lucescu.
Arbitri: Zsolt Szabo, Robert Kispal, Petre Hegyi.
Stadion: Dos Bareiros; Spectatori: 6.000.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite