Giuleşteni neobosiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapidul s-a impus cu scorul de 3-1 pe terenul Politehnicii Timişoara, după ce gazdele deschiseseră scorul încă din minutul cinci.Bădoi, D. Niculae, R. Stancu sunt fotbaliştii pe care Răzvan

Rapidul s-a impus cu scorul de 3-1 pe terenul Politehnicii Timişoara, după ce gazdele deschiseseră scorul încă din minutul cinci.
Bădoi, D. Niculae, R. Stancu sunt fotbaliştii pe care Răzvan Lucescu a decis să-i odihnească în perspectiva meciului de joi, din Cupa UEFA. La vederea echipei de start a giuleştenilor, Gică Hagi a crezut că meciul se va afla la discreţia elevilor săi. Aceştia au început în forţă partida, iar în minutul 5 Gigel Coman a fost faultat în careu de Marius Constantin. Penaltiul a fost executat de Caramarin, iar Timişoara sărbătorea deja, era 1-0. De aici încolo însă, Rapid a demonstrat celor 35.000 de spectatori că parcursul bun din Cupa UEFA nu a fost o întâmplare. În minutul 30, Viorel Moldovan a centrat în careu, de unde Buga a reluat în poartă cu latul. şi în cea de-a doua parte a meciului, tot oaspeţii au fost mai periculoşi, Buga reuşind dubla în minutul 53. Atacantul i-a luat faţa portarului Popa şi a reluat în plasă, din trei metri, centrarea lui I. Stancu. Apoi, în numai cinci minute, cele două formaţii aveau să rămână cu câte un om mai puţin pe teren. Ov. Petre a văzut direct roşu după ce l-a împins pe Grigore, care îl împiedicase să execute o lovitură liberă, iar Grigore a primit un al doilea galben după ce l-a faultat la mijlocul terenului pe Mihăiţă Pleşan. Chiar dacă s-a jucat în inferioritate numerică aproximativ o jumătate de oră, tot vişiniii au fost mai periculoşi. Aceştia au reuşit să ducă scorul la 3-1 în minutul 72, când Burdujan a profitat de pasa trimisă înapoi de Pleşan şi a înscris cu un şut de la 17 metri.

Hagi: "E păcat că unii nu te lasă să joci"
"A fost un meci cu o încărcătură mare, fiindcă noi ne doream foarte mult victoria şi, astfel, să trecem pe locul trei. A fost un meci cu scântei, cu ritm, cu foarte mare tensiune, pe care cred că l-am câştigat meritat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite