Giovani, în război cu FC Naţional pentru nepotul Chiaucu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul transfer al lui Dinamo în acest an nu a adus în ştefan cel Mare un nume mare, ci pe tânărul Hristu Chiaucu, nimeni altul decât nepotul lui Giovani şi Gigi Becali. Trecerea lui Chiaucu

Primul transfer al lui Dinamo în acest an nu a adus în ştefan cel Mare un nume mare, ci pe tânărul Hristu Chiaucu, nimeni altul decât nepotul lui Giovani şi Gigi Becali. Trecerea lui Chiaucu la Dinamo a declanşat un adevărat război între Ioan Becali şi Constantin Iacov, preşedintele lui FC Naţional, club unde Chiaucu a jucat timp de un an de zile. Într-o emisiune televizată pe postul OTV, Giovani a declarat că jucătorul a semnat deja pentru Dinamo şi că oficialul "bancar" habar nu are despre fotbal. Aflat în coproprietate între firma de impresariat a lui Victor Becali şi clubul "bancar", jucătorul are o clauză prin care orice club îl poate achiziţiona pe jucător în schimbul a 50.000 de dolari, lucru recunoscut şi de Iacov. Preşedintele lui FC Naţional acuză însă o modificare făcută cu pixul în contractul fotbalistului, unde a fost schimbată data de transfer a lui Chiaucu în Cotroceni, ameninţând că va apela la judecata LPF pentru a anula contractul. În discuţie a intrat şi fostul preşedinte al lui FC Naţional, Gino Iorgulescu, care a recunoscut modificarea, dar a precizat că la LPF se află contractul adevărat, unde modificarea este legalizată. Constantin Iacov nu s-a lăsat însă convins şi a declarat că va continua demersul pentru judecarea cazului Chiaucu. Mai mult, preşedintele lui FC Naţional l-a avertizat pe Giovani că-l va da în judecată, după ce oficialul dinamovist a spus că Iacov servea pizza la protocol înainte să conducă clubul. Scandalul iscat pe seama transferului "bancarului" în Groapă a avut ecou şi la LPF. Preşedintele Comisiei de Competiţii, Mircea Cezar Ionescu, avea contractul de muncă pe masă în momentul când a răspuns la întrebări. "Dacă există vreo modificare nu este în actul de la noi. Poate în contractul dintre FC Naţional şi firma de impresariat. Transferul lui Chiaucu se va legaliza la noi după 1 februarie", a declarat oficialul LPF.
Internaţional de tineret
Deşi este rezervă de meserie la FC Naţional, nepotul verilor Giovani şi Gigi Bacali, Hristu Chiaucu, este component al echipei naţionale de tineret a României. La fel ca şi în cazul echipei de club, la Naţională, Chiaucu joacă destul de puţin, aşa cum s-a întâmplat şi în partida Olanda - România, când jucătorul a fost introdus pe teren în minutul 89.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite