Giovani Becali atacă Ministerul de Interne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a fost criticat de conducătorii din Ministerul Administraţiei şi Internelor, în frunte cu ministrul Vasile Blaga, preşedintele executiv al dinamoviştilor, Giovani Becali, nu a rămas

După ce a fost criticat de conducătorii din Ministerul Administraţiei şi Internelor, în frunte cu ministrul Vasile Blaga, preşedintele executiv al dinamoviştilor, Giovani Becali, nu a rămas mai prejos.
În urmă cu o săptămână, chestorul Nicolae Berechet declara pentru Adevărul că, atât timp cât Dinamo rămâne în "Groapă", cei din MAI pot să-şi dea cu părerea referitor la activitatea clubului. "Consider că ministerul are o bază de susţinere suficient de mare pentru a putea formula unele obiecţii", a precizat Berechet. Becali a contraatacat însă, dând de înţeles că ministerul nu se ocupă corespunzător de secţia sportivă, lăsând în paragină Parcul Sportiv Dinamo. "Dacă domnul Blaga are timp să vină o jumătate de zi la Dinamo, dar nu cu dumneavoastră, ziariştii români, ci cu televiziunile străine, ne facem de râs. Parcul Sportiv Dinamo este în paragină, ar fi nişte puncte negative pentru intrarea în Uniunea Europeană.
Este un mare merit că avem campioni olimpici în acea mizerie", a atacat Giovani, care nu se gândeşte să plătească datoria de 20 de miliarde pe care clubul de fotbal o are faţă de CS Dinamo: "Acele datorii au fost făcute înainte să vin eu. Sunt nişte probleme care nu mă privesc pe mine. De când am venit eu, pe 4 iulie, Dinamo este clubul perfect". CS Dinamo se află în proces cu clubul de fotbal pentru plata datoriilor. Declaraţiile lui Giovani Becali nu fac decât să inflameze spiritele, după ce comandantul CS Dinamo, Marcel Popescu, declara că procesul este pe cale să se încheie.
Profit de un milion de euro din transferuri
Giovani Becali este mândru că Dinamo a ieşit cu un profit considerabil, un milion de euro, după transferurile realizate în această iarnă. "Noi am transferat exact ce ne trebuia. Au plecat Tamaş şi Pleşan şi au venit Alexa şi Curt. Dacă luăm titlul, vom avea un plus de două milioane de dolari", a precizat oficialul dinamovist care a fost amendat cu 1.000 de euro de către Comisia de Disciplină după ce l-a jignit pe preşedintele lui FC Naţional, Constantin Iacov.

Alexa, aşteptat de fani la aeroport
Revenirea lui Dan Alexa în ştefan cel Mare este motiv de sărbătoare pentru suporterii dinamovişti, Astfel, 20 de fani l-au aşteptat pe fotbalist la aeroport, joi noaptea, l-au îmbrăţişat, i-au legat o eşarfă alb-roşie la gât şi au scandat "Alexa, câine până la moarte" şi "Alexa căpitan". "Mă bucur că i-am făcut pe suporteri fericiţi. Îmi este dor de tot ce înseamnă Dinamo", a precizat Alexa, care este de părere că atât timp cât sunt Dănciulescu şi Florentin Petre la Dinamo nu se poate gândi la banderola de căpitan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite