Gimnaştii atacă podiumul continental

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce, săptămâna trecută, la Volos, au avut loc Campionatele Europene feminine de gimnastică, de astăzi, în aceeaşi localitate din Grecia au loc întrecerile similare masculine. În prima

După ce, săptămâna trecută, la Volos, au avut loc Campionatele Europene feminine de gimnastică, de astăzi, în aceeaşi localitate din Grecia au loc întrecerile similare masculine.
În prima zi au loc calificările în concursul pe echipe, primele opt clasate asigurându-şi prezenţa în finala de opt, programată sâmbătă. Tot astăzi se stabilesc şi sportivii care vor concura, duminică, în finalele pe aparate. Echipa României, care are drept obiectiv repetarea performanţei de acum doi ani, când a câştigat medalia de aur, este alcătuită din Marian Drăgulescu, Răzvan şelariu, Alin Jivan, Daniel Popescu şi Flavius Koczi. Prezent la Volos, preşedintele federaţiei, Adrian Stoica, s-a arătat deranjat de aprecierile oficialilor COSR, care au spus că ne vom face de râs la Olimpiada de la Beijing cu echipa feminină. "Băieţii îşi văd de treabă normal, pentru că nu ştiu ce se petrece în ţară. Dar eu am văzut declaraţiile oficialilor de la COSR şi sunt consternat. Nu le face deloc cinste. Nu vreau să le răspund prin presă, dar se pare că nu mai contează medaliile de aur pentru aceşti domni", ne-a spus Adrian Stoica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite