Gimnastica mai are nevoie de 10 miliarde de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă datele legate de statute, Comitetul Executiv al FRG a discutat şi pe tema bugetului pe acest an care este cu 2,5 miliarde de lei mai mic decât cel pe 2005.Politicienii români sunt ca un

Pe lângă datele legate de statute, Comitetul Executiv al FRG a discutat şi pe tema bugetului pe acest an care este cu 2,5 miliarde de lei mai mic decât cel pe 2005.
Politicienii români sunt ca un roi de albine în jurul stupului în momentul când o echipă sau o sportivă este în faţa unei mari performanţe. Imediat, declaraţiile din partea mai-marilor statului sunt mai mult decât optimiste în ce priveşte un viitor ajutor dat sportului şi promisiunile încep să curgă. În momentul în care se repartizează bani, tot ce s-a enunţat în preajma marilor campioni cu zâmbetul pe buze este şters cu buretele. Federaţia Română de Gimnastică a primit, pentru anul 2006, suma de 28, 2 miliarde de lei, cu 2,5 miliarde de lei mai puţin decât anul trecut. Explicaţia: "Atât ne permitem şi sperăm ca, pe parcursul anului, să putem să aducem o rectificare". "Mai mult am discutat pe tema bugetului. Oricum, anul trecut, chiar dacă am primit mai mult decât acum, am folosit şi din bugetul propriu încă 7 miliarde de lei. Acum, că ne-ar trebui, ca totul să fie în regulă, în jurul a 38 miliarde de lei, nu se întrevede nimic îmbucurător", a declarat preşedintele FRG, Adrian Stoica. Legat de faptul că gimnastica românească are doi reprezentanţi chiar în aparatul prezidenţial, boss-ul gimnasticii a precizat: "Domnul Belu şi doamna Bitang pot face lobby şi există promisiuni că se va ajunge la o rectificare de buget. Dar se lucra mult mai bine dacă aveam suma de la început".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite