Gigi Becali: "Am greşit că am vorbit de jucători" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre regretele lui Gigi Becali, părerea de rău a lui Stoichiţă despre plecare sau verificarea jucătorilor de către Viorel Hizo. Printre alte subiecte, Chivu a câştigat Cupa Italiei, iar Mircea Sandu contestă valoarea jucătorilor de la naţională.

Gigi Becali: "Am greşit că am vorbit de jucători". Patronul Stelei a declarat, după meciul Steaua-Astra, câştigat de roş-albaştri cu 2-0, că regretă criticile din această săptămâna la adresa jucătorilor Stelei. Imediat după meci, preşedintele Stelei a intrat în direct la Sport.ro şi gsptv şi a declarat că Gigi Becali a greşit când a s-a pronunţat despre modificările ce vor avea loc în această vară la echipă din Ghencea. Becali a declarat că preşedintele are dreptate, scrie ProSport.

Stoichiţă: "Mă doare că voi pleca de la Steaua, mor puţin cîte puţin". Tehnicianul roş-albaştrilor nu mai crede în şansele la titlu şi se gîndeşte deja la despărţirea de Steaua. "Îmi pare bine pentru băieţi, ţin să le mulţumesc, au dat dovadă de caracter. Noi ne facem datoria pînă la capăt, în orice condiţii şi cu orice presiune. Nu am avut noroc, este ştiinta jocului la jucători. Nu comentez arbitrajul", a spus Mihai Stoichiţă, citat de Gazeta Sporturilor.

Viorel Hizo îşi verifica jucătorii dacă respectă regulamentul de ordine interioară ascuns după o gheretă de la ProRapid. Cătălin Oprişan a povestit cum îşi amenda Viorel Hizo jucătorii în perioada în care era antrenor la FC Vaslui. Acelaşi lucru îl făcea Hizo şi în perioada în care a antrenat în Giuleşti, anunţă GSP TV.

Chivu a castigat Cupa Italiei. Cristi Chivu mai bifeaza un trofeu in Italia. Inter a castigat finala Cupei Italiei cu AS Roma, echipa cu care se bate si la campionat. Inter-ul antrenat de Jose Mourinho e in fata unei triple istorice anul acesta. Primul trofeu este Cupa Italiei, castigata cu AS Roma, chiar pe Olimpico. Chivu a fost titular, si omul de baza din apararea milaneza. Milito a fost insa eroul serii, prin golul sau din minutul 40. Inter e pe primul loc si in campionat si calificata in finala Ligii Campionilor, potrivit Sport.ro.

M. Sandu: "Nu stiu daca avem cinci jucatori de mare valoare la nationala".
Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, deplange situatia in care a ajuns fotbalul romanesc, selectionerul nationalei fiind lipsit de optiuni in alcatuirea unui lot valoros. De asemenea "Nasul" a facut o comparatie cu generatia anilor '90, cand la prima reprezentativa existau cel putin 14 jucatori de clasa, anunţă Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite