Gigi promite un stadion la standarde europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a declarat că intenţionează ca în două-trei luni să înceapă lucrările de mărire a capacităţii stadionului Steaua cu peste 20.000 de locuri, urmând ca arena să ajungă la

Gigi Becali a declarat că intenţionează ca în două-trei luni să înceapă lucrările de mărire a capacităţii stadionului Steaua cu peste 20.000 de locuri, urmând ca arena să ajungă la aproximativ 50.000 de locuri pe scaune.
"Cu meciurile astea din cupele europene, cred că voi obţine administrarea stadionului şi o să măresc capacitatea cu 20.000-30.000 de locuri şi o să-l şi acopăr. O să fie unul dintre cele mai frumoase stadioane din Europa", a spus Becali, care, în repetate rânduri, a anunţat că vrea să investească aproximativ zece milioane de euro. Finanţatorul stelist a fost numit, luni, în funcţia de viceconsul în România al Primei Ambasade a Copiilor din Lume, ocazie cu care reprezentantul acestei fundaţii, Antonio Diletto, i-a înmânat şi un paşaport diplomatic. În urma acestei numiri, Gigi Becali va reprezenta drepturile copiilor în lume.
"Un personaj unic"
Presa spaniolă l-a luat iarăşi în vizor pe finanţatorul Stelei, Gigi Becali. Cotidianul andaluz ASC Sevilla a scris despre soborul de preoţi adus de Becali pentru a sfinţi Stadionul Naţional. "După aceea, a declarat că nu se mai teme de nimic. Un personaj unic", a precizat sursa citată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite