Gigi il face nebun pe Giovanni si il ridiculizeaza pe Iordanescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

* "Giovanni nu e sanatos, bate campii daca spune ca m-a crescut pe mine", a spus patronul stelist despre presedintele Rapidului * "Iordanescu e bun ca mai radem de el", crede Gigi Becali despre antrenorul echipei nationale, caruia ii reproseaza neconvocarea la lot a lui Florentin Dumitru

Patronul formatiei Steaua Bucuresti, Gigi Becali, s-a declarat suparat de afirmatiile varului sau Giovanni, care a spus ca l-a crescut si l-a civilizat pe "latifundiarul" din Pipera. "Probabil ca ei ma iubesc daca pronunta numele meu, dar va spun, ca atunci cand sunt langa ei tremura. Toti acei prieteni ai mei stiu ca i-am crescut si i-am civilizat si i-am pus pe drumul spre performanta si se tem", a spus luni presedintele Rapidului, Giovanni Becali. "M-au suparat declaratiile lui, desi in ultimul timp am ras la auzul afirmatiilor pe care le-a facut. Giovanni nu este sanatos, bate campii daca spune ca m-a crescut si m-a civilizat pe mine. A luat-o razna, eu l-am vazut odata la trei, cinci sau sapte ani", a replicat patronul stelist. Gigi Becali a declarat ca de acum incolo nici nu va mai pomeni numele presedintelui rapidist, preferand sa-i spuna "Nelu" ca pe vremea cand nu era asa celebru. "S-ar zvarcoli tata in mormant sa auda ca m-a crescut el pe mine. N-o sa mai pomenesc numele lui, trebuie sa-l lasi sa vorbeasca aiurea. O sa-i spun Nelu, nu Giovanni, pentru ca asa il stiam eu cand ma crestea", a precizat Becali, care a spus ca Giovanni nu mai inspira teama nimanui, dar ca nu va merge la meciul nationalei din Giulesti. "Nu ma duc la meciul cu Germania, mi-este teama ca ma bate conducerea Rapidului. Dar o sa stau singur langa bodyguarzii lor. O sa stau la ei acolo, in casa Ministerului Transporturilor, pentru ca acolo nu este la Rapid. Daca vrea Giovanni, sa schimbe si patronul, nu ma intereseaza, o sa fie patron adevarat", a spus Becali. Finantatorul Stelei il ridiculizeaza pe selectionerul Iordanescu caruia ii reproseaza ca nu l-a chemat la lot pe Florentin Dumitru. "Florentin este cel mai bun jucator din campionatul intern. Dar este treaba lui Iordanescu, asa a vrut el, am auzit si alte zvonuri, dar nu stau toata ziua sa ma cert cu el", a declarat Becali, care este de parere ca Iordanescu e bun doar ca sa rada lumea de el. "Cand ii vad fata la televizor, rad. Iordanescu este bun si el acolo, mai radem cand il vedem vorbind. Nu mai vreau sa fie schimbat din functie. Mai razi, mai te distreaza. Oricat de suparat as fi, cand il vad ma bufneste rasul. Si cand ii mai vad si cascheta...", a adaugat oficialul gruparii din Ghencea.
Becali: "Pe Copos este dificil sa il schimbi"
Presedintele clubului Rapid, Ioan Becali, a declarat, luni seara, ca este dificil ca George Copos sa fie schimbat din functia de patron al gruparii giulestene. "Schimbam scaune, jucatori, mai schimbam si gazonul o data, daca e nevoie si pe patron il schimbam. Pe Copos e dificil sa il schimbi. Se schimba el singur daca vrea. E o gluma mai serioasa pentru ca la Rapid, daca vrem sa schimba ceva, pentru anul viitor, trebuie sa ne gandim de acum. Am avut ghinion sa incep asa cum am inceput. Am gresit ca l-am adus pe Dan Petrescu prea devreme. Sunt trei sau patru luni in care am gresit, insa din greseli am invatat. Trebuia sa il aduc pe Petrescu din vara. Eu l-am sustinut. El a facut o greseala impardonabila, nereusind sa se impuna in fata propriilor jucatori, a declarat Ioan Becali, prezent la antrenamentul oficial al echipei nationale, inaintea meciului amical cu selectionata Germaniei. Becali regreta ca nici un jucator rapidist nu a fost convocat la echipa nationala. "Rapid are un stadion de talie europeana. Regretul cel mai mare pe care il am este ca nici un jucator rapidist nu a fost convocat la nationala. Putem sa ii batem pe nemti cu daruire si cu determinare. Aceasta este arma lor principala si cu asta putem sa ii invingem", a declarat presedintele rapidist.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite