Gigi l-a acuzat pe "Vâlcea" că a primit mită de un milion de euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Război total între finanţatorul Stelei, Gigi Becali, şi preşedintele CCA, Gheorghe Constantin! Latifundiarul l-a acuzat pe fostul arbitru de corupţie, de influenţarea arbitrajelor şi de

Război total între finanţatorul Stelei, Gigi Becali, şi preşedintele CCA, Gheorghe Constantin! Latifundiarul l-a acuzat pe fostul arbitru de corupţie, de influenţarea arbitrajelor şi de avantajarea lui Dinamo în campionat.

"Vâlcea" a replicat tăios: "Hoţul strigă hoţul"!. Cu toate acestea, Constantin nu îl va da în judecată pe Becali, pretinzând că toate acuzele sunt de fapt nişte glume! "Constantin a făcut 1-2 milioane de euro numai din arbitraj", a declarat ieri Gigi Becali la postul Sport.ro.

A fost începutul unei avalanşe de acuze îndreptate atât împotriva şefului CCA şi a clubului Dinamo. "Borcea şi-a intrat iar în rol. Gheorghe Constantin e cel mai mare <>  pe care l-am văzut în viaţa mea. M-am săturat de el. Dacă vrea, să-l scoată din arbitraj pe fiul său, nu pe Marian Salomir pentru că a ajutat Steaua. Manevrele astea sunt făcute tot de Borcea.

El se gândeşte că dacă ia campionatul îi dă lui Constantin 500.000 de euro. Aşa se discută acum. Păi lui Constantin îi convine să ia Dinamo campionatul", a tunat Becali. În opinia finanţatorului din Ghencea, avantajarea lui Dinamo atrage beneficii pentru arbitri: "Pe Corpodean l-a făcut numărul unu pentru că a furat-o pe Steaua. Pe Salomir l-a dat afară pentru că a ajutat-o pe Steaua.

Cine fură pe Steaua şi o ajută pe Dinamo este promovat. Sunt în stare să pun mâna pe cruce şi pe icoană pentru Salomir, este un arbitru corect. Pentru alţii nu pun, dar pentru el, da! Salomir este stelist, dar a arbitrat bine". "Vâlcea" crede că este o glumă Replicile şefului CCA Gheorghe Constantin se împart între acuze dure şi remarci hilare.

După ce iniţial nu a fost în stare să dea o replică serioasă lui Becali, "Vâlcea" a devenit ulterior virulent: "Nu sunt milionar din fotbal. Acuzele lui Gigi Becali sunt un fel de <> . Federaţia ar trebui să intervină în acest scandal şi să ia măsuri. Se încearcă prin orice mijloace să se pună presiune pe arbitri". Mai târziu, şeful CCA a mai redus tonul, în ciuda acuzaţiilor foarte grave.

"Nu mă deranjează. Poate să spună oricine ce vrea. În ultima perioadă sunt tot felul de acuzaţii la adresa mea şi a arbitrajelor. Cred că Gigi a zis-o sub formă de glumă. Nu am să-l dau în judecată. Nu pierd timpul cu aşa ceva", este convins Gheorghe Constantin. Lupescu îl ironizează pe Gigi Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, cel care deleagă arbitri la partidele din Liga I, spune că nu se simte atins de acest scandal.

"Nu am eu treabă cu aceste lucruri. Este problema lui Gheorghe Constantin şi a lui Gigi Becali. Eu de-abia am făcut delegările la o singură etapă. Până să fac eu milionul de euro mai am de făcut delegări 33 de etape", a declarat ironic Lupescu. (Laurenţiu Georgescu, Cristian Predan)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite