Gigi: "Herea vrea la Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele lui FC Naţional, Constantin Iacov, a anunţat aseară că Ovidiu Herea va ajunge la Rapid, indiferent de ceea ce declară Gigi Becali. "Nu se poate ca Steaua să contacteze

Preşedintele lui FC Naţional, Constantin Iacov, a anunţat aseară că Ovidiu Herea va ajunge la Rapid, indiferent de ceea ce declară Gigi Becali.

"Nu se poate ca Steaua să contacteze jucătorul şi apoi să pună impresarul (n.r. - Ana Maria Prodan) să spună că el vrea în Ghencea. Pentru acest comportament, Herea nu va ajunge niciodată la Steaua. Impresarul nu avea voie să ducă jucătorul acolo fără acordul nostru. Pentru aceasta mă pot duce la federaţie şi să-i retragă licenţa. Copos a modificat astăzi (n.r. - ieri) contractul lui Herea şi îi dă primă de echipă naţională", a spus Iacov într-o emisiune televizată.

Preşedintele Progresului (ex-FC Naţional) a mai spus că are promisiuni că, azi, oficialii rapidişti vor vira prima tranşă din suma de transfer a lui Herea, aproximativ un milion de euro, caz în care va deveni oficială şi tranzacţia.

"Dacă în trei zile cei de la Rapid nu vor vira nici un ban, atunci Ovidiu va merge la Steaua", a conchis Iacov. Enervat de declaraţiile oficialului progresist, Gigi Becali a intervenit telefonic: "Cu ce am greşit eu? Jucătorul vrea la Steaua şi cu asta, basta. Eu nici nu ştiam ce contract are. La mine a venit Ana Maria şi mi-a spus de băiat.

De fapt, Mutu m-a sunat şi m-a întrebat dacă-l vreau. Spuneţi că nu aveam voie să-l contactez, să semnez acel contract cu Herea? Oricum nu aveţi cum să dovediţi asta. Eu voi rupe pe loc angajamentul dacă Herea îmi va spune că vrea la Rapid, pentru că nu fac negoţ cu oameni". De menţionat că Adrian Mutu şi Ana Maria Prodan sunt asociaţi în firma de impresariat sportiv "Universal Sport Management".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite