Gigi Becali dă tricouri cu Steaua puşcăriaşilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Performanţele europene ale Stelei din ultimele sezoane, dar şi calificarea în Liga Campionilor au făcut ca echipa campioană a României să se bucure de o simpatie uriaşă în rândul

Performanţele europene ale Stelei din ultimele sezoane, dar şi calificarea în Liga Campionilor au făcut ca echipa campioană a României să se bucure de o simpatie uriaşă în rândul deţinuţilor de la Penitenciarul de maximă siguranţă din Craiova.
Patronul stelist, Gigi Becali, a fost solicitat, prin intermediul unei fundaţii, să ofere tricouri ale Stelei pentru deţinuţii din Bănie. "A venit la mine cineva de la o fundaţie creştină care se ocupă de deţinuţi şi mi-a cerut tricouri pentru cei închişi în puşcăria din Craiova. L-am întrebat câţi deţinuţi sunt, şi mi-a spus că sunt în jur de 2.000. L-am întrebat câţi sunt în toată ţară şi i-am zis că le dau tricouri ale Stelei la toţi deţinuţii din România, vreo 36.000. I-am şi spus lui Vali (directorul executiv al Stelei, Valeriu Argăseală) să se ocupe de asta", a declarat Becali, care şi-a motivat gestul: "Le dau, de ce să nu o fac. Domnul Hristos a spus să fim buni cu cei sărmani, bolnavi sau cu cei privaţi de libertate. Nu mă interesează ce fapte au făcut şi pentru ce sunt închişi", a precizat patronul Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite