Gigi Becali nu a plecat in Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua intalneste in aceasta seara pe Sampdoria, in cel de-al doilea meci din grupa C a Cupei UEFA. Daca inaintea meciului cu Lens, ros-albastrii au trecut printr-un scandal monstru declansat de

Steaua intalneste in aceasta seara pe Sampdoria, in cel de-al doilea meci din grupa C a Cupei UEFA. Daca inaintea meciului cu Lens, ros-albastrii au trecut printr-un scandal monstru declansat de instaurarea sechestrului pe averea patronului Gigi Becali, inaintea partidei de la Genova stelistii trec iarasi prin mari framantari din cauza cesionarii marcii. Conducatorii din Ghencea spera ca noul scandal sa nu afecteze randamentul fotbalistilor. "Jucatorii sunt profesionisti si trebuie sa se concentreze la joc 100 la suta", a declarat managerul general Mihai Stoica, in timp ce mijlocasul Gabriel Bostina nu stie ce sa mai creada: "Va spun ca nici noi nu stim ce se intampla. Parerea mea este ca nu se renunta asa usor la palmares si la istorie". Finantatorul echipei, Gigi Becali, nu a putut insoti echipa din cauza proceselor pe care le are. "Nu merg pentru ca am proces vineri si trebuie sa fiu acolo. E mai importanta averea mea decat meciul asta. Vreau sa castigam cu 2-0. Cred ca infrangerea cu Gloria i-a motivat pe jucatori", a spus Becali, care nu este ingrijorat de mesajele pe care suporterii le-au scris pe zidurile arenei din Ghencea. "Si care e problema daca au scris pe gardurile stadionului? Steaua va fi a nepotilor mei si a suporterilor. Echipa se va numi Steaua Romaniei", a declarat latifundiarul din Pipera.
Nici un gol in poarta italienilor
Steaua are de infruntat la Genova si traditia potrivnica, ros-albastrii nereusind sa inscrie vreodata in poarta italienilor in cupele europene. Astfel, stelistii au disputat opt partide impotriva echipelor italiene fara sa perforeze vreodata poarta peninsularilor. "Nu sunt emotii asa mari pentru ca nu este o presiune mare pe noi. Indiferent de rezultat, avem sanse reale de calificare. In plus, daca vom marca, ne vom invinge demonii", a precizat managerul general din Ghencea, Mihai Stoica. Partida dintre Sampdoria si Steaua se va disputa cu incepere de la ora 21.45 si va fi transmisa in direct de postul TVR 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite