"Gigi Becali va plăti oricât pentru intrarea în L.C."

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Stelei, Cosmin Olăroiu, a declarat, la prima sa conferinţă de presă ca antrenor în Ghencea, că finanţatorul Gigi Becali i-a promis că va investi foarte mulţi bani în echipă în

Tehnicianul Stelei, Cosmin Olăroiu, a declarat, la prima sa conferinţă de presă ca antrenor în Ghencea, că finanţatorul Gigi Becali i-a promis că va investi foarte mulţi bani în echipă în următoarele şase luni. "Cred mult în jucătorii de la Steaua şi în acest club şi ştiu bine care sunt aspiraţiile conducătorilor şi ale suporterilor. Am vorbit cu Gigi Becali şi este dispus să facă investiţii majore. Vrea să plătească oricât. Nu pot să vă spun acum la ce sume s-a ajuns, dar numai pentru jucători de valoare, cu experienţă competiţională. Noi avem o strategie de transferări şi, până la începutul returului, veţi vedea multe achiziţii", a spus Oli. Tehnicianul stelist a confirmat că Vasili Hamutovski este aproape transferat în Rusia, urmând ca, săptămâna viitoare, roş-albaştrii să aducă un nou portar.
Ieri, steliştii au efectuat vizita medicală, singurii jucători care au lipsit la control fiind Vasili Hamutovski şi Florentin Dumitru. Steaua va pleca astăzi în Italia, pentru un stagiu de pregătire care va avea loc la Montecatini, în perioada 12-21 ianuarie.
"Mirel va juca la Naţională"
Tehnicianul stelist Cosmin Olăroiu a declarat că Mirel Rădoi nu va putea fi ignorat de selecţionerul Victor Piţurcă. "Mirel va ajunge la echipa naţională, pentru că este greu să te dispensezi de un asemenea jucător", a precizat Oli, în timp ce Mirel Rădoi nu crede că vreun club va plăti 10 milioane de euro pentru el. "Acum, dl. Becali poate să ceară şi 20 de milioane, dar nu ştiu cine dă atâţia bani. Pentru România este foarte mult. Nu vorbesc neapărat de 10 milioane, dar chiar şi 5 milioane este o sumă foarte mare", a precizat căpitanul stelist.
Brăţări marca Steaua
Începând din această lună, fanii echipei Steaua pot procura brăţări cu însemnele clubului din Ghencea. Producătorii spun că astfel Steaua se va alinia modelului european, cluburi de prestigiu precum Barcelona, Real Madrid sau AC Milan scoţând la vânzare acest tip de brăţări.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite