Gigi Becali: "Nu jucăm nimic"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul din Ghencea susţine că jucătorii Stelei sunt indolenţi şi nu e normal ca într-un meci de 90 de minute campioana să aibă doar două ocazii de gol

lui Dinamo. Distanţa e prea mare şi s-ar putea să pierd toţi banii. Dacă erau doar 3-4 puncte riscam, aşa nu are rost", a spus Gigi Becali, duminică seara.
Totuşi, latifundiarul din Pipera susţine că Nicolae Dică ar trebui să primească titlul de cel mai bun fotbalist al anului 2006, nu alţi jucători. "A jucat o semifinală de cupă europeană, a luat titlul şi a dat 4 goluri în grupele Ligii ", a tunat Gigi Becali.
Mititelu a făcut praf familia Constantin
Adrian Mititelu, patronul "juveţilor", a criticat arbitrajul de la meciul cu Steaua, spunând că Augustus Constantin, fiul preşedintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, "a tocat" echipa craioveană. "Arbitrajul este în spiritul pro-Bucureşti, un arbitraj pentru liniştea domnului Gheorghe Constantin, pentru ca dânsul să poată rămâne în funcţie. Un arbitraj obişnuit pentru echipele de provincie, care arată starea de fapte din fotbalul românesc. Nu vreau să comentez prea mult eliminările, şi aşa sunt chemat la 7-8 comisii. Poate domnul Gheorghe Constantin se simte bine, eu nu. Consider că băiatul dumnealui, care este un tip care locuieşte în Bucureşti, ne-a tocat încet şi sigur", a acuzat Mititelu. Tot el a continuat: "Sunt supărat, n-am reuşit mare brânză, doar 0-0 cu Steaua. Deşi spectatorii s-au bucurat, nu am înţeles de ce. Este totuşi un meci în care am pierdut două puncte", a explicat Mititelu.
Goian: "Jucăm pentru locul doi"
şi jucătorii stelişti au recunoscut că lupta pentru titlu este ca şi încheiată. "Craiova şi-a dorit mult acest egal, pe care l-a meritat. Campionatul este jucat, noi trebuie să jucăm acum pentru locul doi", a spus Dorin Goian. Eu ştiam altfel Universitatea Craiova, o echipă care juca, dar am rămas cu un gust amar după această partidă. O echipă ca Universitatea, care are pretenţii să termini pe primul loc, să tragi de timp, să nu joci... În ceea ce priveşte titlul, şi la 11 puncte era aproape imposibil să ajungem Dinamo, dar acum este totul jucat. Avem locul doi. Va trebui să vedem cu ce am greşit anul acesta şi să sperăm că la anul nu se va mai repeta. Dică a avut un an extraordinar atât în Liga Campionilor, cât şi în campionat, dar şi pentru naţională, fiind declarat de trei ori omul meciului în Ligă", a declarat Mirel Rădoi.

Opriţa speră să nu aibă ruptură de ligamente
Altfel, în minutul 13 al partidei, după un duel cu Gabriel Velcovici, Daniel Opriţa a rămas întins pe gazon, urlând de durere, din cauza loviturii puternice pe care a primit-o la genunchi. În cele din urmă, după ce a fost schimbat cu Vali Badea, "Bobină", aşa cum este poreclit fotbalistul stelist, a fost transportat imediat la Spitalul de Urgenţă din Craiova pentru a i se imobiliza genunchiul. "Sper să nu fie vorba despre o ruptură de ligamente, ci doar despre o întindere", a spus, ieri, Daniel Opriţa pentru NewsIn, la ieşirea din Spitalul Militar Central din Bucureşti, acolo unde i s-a spus să revină în câteva zile pentru efectuarea RMN-ului, deoarece acum genunchiul este mult prea umflat.Pe de altă parte, portarul stelist Carlos a părăsit România, luând un avion cu destinaţia Portugalia. Se pare că goalkeeper-ul, care în ultimele două luni a fost rezerva lui Cernea, nu va mai reveni în Ghencea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite