Gigi Becali îl înţeapă pe Hagi: "N-a găsit 11-le ideal"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul din Ghencea a fost nemulţumit de prima repriză, dar şi de jocul sub aşteptări al atacantului Rică Neaga. Jocul dezamăgitor al roş-albaştrilor la Borisov, unde nu au reuşit decât

Patronul din Ghencea a fost nemulţumit de prima repriză, dar şi de jocul sub aşteptări al atacantului Rică Neaga.

Jocul dezamăgitor al roş-albaştrilor la Borisov, unde nu au reuşit decât o remiză, 2-2 în faţa lui BATE, a atras noi critici din partea finanţatorului Gigi Becali. Latifundiarul insistă pentru mutarea definitivă a lui Rădoi în centrul apărării şi a spus că Adrian Neaga nu a făcut nimic pe teren în ultimele două meciuri.

Partida care a întrerupt seria de cinci victorii consecuti- ve a lui Hagi pe banca Stelei a agitat apele în Ghencea. După ce jocul şters al echipei nu a mai fost compensat de un rezultat satisfăcător, finanţatorul Gigi Becali a început să-şi exprime nemulţumirea. "Hagi nu a găsit 11-le ideal, şi de aceea nu jucăm aşa cum vreau. El încă mai combină şi, după părerea mea, Rădoi trebuie să rămână fundaş de marcaj şi să nu mai încerce aceste combinări. Încă mai caută la ora asta", a declarat Becali.

Cel mai criticat jucător de către patron a fost Adrian Neaga, considerat iniţial transferul verii la Steaua. "De vreo două meciuri, Neaga nu mai joacă nimic, asta e problema. Probabil nu s-a adaptat la fusul orar după ce a fost în Coreea de Sud şi de aia nu joacă atât de bine. El joacă acum pentru că nu şi-au revenit Iacob şi Badea", a precizat Becali, care îl vrea pe Neşu titular: "Fundaşii nu au urcat deloc. Cred că Neşu ar fi mai eficient acolo". În partida retur, programată pe 29 august, Steaua nu va putea conta pe fundaşul polonez Pawel Golanski care va fi suspendat pentru cumul de carto- naşe galbene.

A dat un milion de euro pe un meci! Finanţatorul Stelei a dezvăluit că în sezonul trecut a cheltuit un milion de euro pentru victoria lui Dinamo în faţa lui CFR Cluj. "Dacă stau şi mă gândesc ce am facut eu campionatul trecut, nici nu-mi vine să cred. Păi de ce? Păi eu am făcut imposibililul. Mă înţelegi? Păi pe mine m-a costat un meci un milion... deci un milion m-a costat un meci. De lei, ca să nu intervină procuratura", a spus Becali la Telesport. În plus, finanţatorul a spus că Pleşan are un salariu anual de 160.000 de euro, iar căpitanul Mirel Radoi a încasat un milion de euro anul trecut.

Belaruşii promit un retur de foc Deşi BATE a egalat în ultimul minut de joc, antrenorul Igor Kruşenko s-a declarat dezamăgit de rezultat. "Am intrat decişi pe teren şi am reuşit să îi împiedicăm pe adversari să îşi facă jocul. În prima parte a meciului am fost mai buni şi, chiar dacă am egalat în finalul meciului, sunt dezamăgit. Chiar şi aşa, avem şanse de calificare. Totul se va decide la Bucureşti, unde promitem că va fi o bătălie aprigă", a precizat Kruşenko.

Gigel Coman, cedat la "U" Cluj Preşedintele clubului ardelean, Lucian Danciu, a anunţat ieri că "U" Cluj a ajuns la un acord cu Steaua pentru transferul definitiv al mijlocaşului Gigel Coman. De la venirea lui Gheorghe Hagi pe banca tehnică a Stelei, Gigel Coman nu a evoluat niciun minut pentru roş-albaştri, fiind reţinut în  lot o singură dată, la meciul cu Farul Constanţa, scor 1-0, când a fost rezervă. Steaua va primit în schimbul fotbalistului în jur de 100.000 de euro.



Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite