Gigi Becali a încălcat pactul cu fanii! - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre încălcarea pactului făcut de Becali cu fanii, Ţălnar s-a certat cu Niculescu, iar Becali i-a întors spatele lui Stoichiţă. Printre alte subiecte, Stoichiţă nu vrea să demisioneze, iar Nadal apare în videoclipul Shakirei.

Gigi Becali a încălcat pactul cu fanii!

Deranjaţi de criticile patronului, care i-a făcut pe Petre Marin şi Tudose fotbalişti de Divizia C, suporterii i-au sunat pe jucători, anunţându-i că la următorul meci vor protesta drastic împotriva lui Becali. În urmă cu puţin timp, între ultraşii stelişti şi patronul din Ghencea s-a încheiat un pact. Unul dintre punctele pe care Becali se asigura că nu le va încălca îl reprezenta criticarea propriilor fotbalişti în public. Nu au trecut nici două săptămâni şi latifundiarul nu a mai ţinut cont, răbufnind la adresa celor doi fotbalişti: "Am avut doi jucători mână moartă, de Divizia C: Petre Marin şi Tudose! Dacă Stoichiţă nu înţelege că Petre Marin şi Tudose nu au nicio treabă cu fotbalul, treaba lui... Tudose parcă era de pe Marte! Iar Petre Marin era de pe Jupiter!", a tunat finanţatorul după finalul partidei de la Cluj, scrie Prosport.

Ţălnar a scăpat vestiarul la Dinamo! Vezi de ce s-a certat cu Niculescu

6 puncte din 6 în 2010, dar la Dinamo tot nu e linişte! Niculescu s-a încălzit degeaba la Piteşti. N-a fost băgat de Ţălnar şi a luat foc. Finul lui Borcea, Niculescu a jucat doar 2 minute în primele două etape. Nu mai suporta. Chiar dacă Dinamo a câştigat tot în 2010, Ţălnar are probleme în vestiar. De frica escapadelor, Borcea vrea să-i ţină ca la armată pe dinamovişti. Numai în cantonament, scrie Sport.ro.

Gigi Becali i-a întors spatele lui Stoichiţă!

Ruptură între antrenorul şi patronul Stelei după derby-ul cu CFR şi înaintea celui cu Urziceni. Acuzele lui Gigi de la finalul meciului cu CFR l-au determinat pe "Lippi" să spună în premieră: "Îl respect, e patron, însă am alte păreri". Confruntarea cu CFR a învolburat din nou apele la Steaua, unde relaţia dintre patron şi antrenor e tot mai tensionată şi mai aproape de o ruptură şi la propriu. La figurat ea s-a produs deja în noaptea de după jocul cu Culio şi compania, potrivit Gazeta Sporturilor.

Stoichiţă nu are de gând să demisioneze: "Plec cand voi fi dat afară!"

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a ţinut să infirme spusele lui Emerich Ienei, cel care declarase că este posibil ca tehnicianul roş-albaştrilor să nu mai poată accepta criticile lui Gigi Becali la nesfârşit şi să demisioneze de la cârma echipei, potrivit Sport Total FM."Nu avem ce lămuri. Azi-noapte am discutat cu Gigi Becali, ne-am îmbrăţişat şi ne-am spus "La revedere". Atât. Totul este o poveste şi cu asta basta. Plec de la Steaua când mă vor da afară!. Am declarat că dacă nu îmi îndeplinesc obiectivul propus de mine, nu de altcineva, plec singur. Aşa va fi", a declarat Mihai Stoichiţă.

 Nadal, actor în ultimul videoclip al Shakirei

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a lăsat tenisul pentru actorie. Ibericul a jucat în videoclipul piesei "Gypsy", ultimul hit al Shakirei. Mai mult, tenismenul şi focoasa cîntăreaţă au fost văzuţi cinînd împreună, fapt ce a dus la naştere a multe zvonuri cu privire la o relaţie amoroasă între cei doi, potrivit GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite