Gigi Becali îşi critică jucătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încrezător, ca de obicei, în şansele de calificare ale Stelei, finanţatorul Gigi Becali a trăit o mare dezamăgire la finalul partidei cu Betis încheiată nedecis, 0-0, criticându-i pe

Încrezător, ca de obicei, în şansele de calificare ale Stelei, finanţatorul Gigi Becali a trăit o mare dezamăgire la finalul partidei cu Betis încheiată nedecis, 0-0, criticându-i pe câţiva dintre jucători.
Supărat că cei aproape 50.000 de spectatori au plecat încă o dată dezamăgiţi de favoriţii lor, Becali şi-a acuzat jucătorii în cadrul unei emisiuni televizate, a postului OTV. Printre cei luaţi în vizor de finanţator s-au aflat tocmai doi dintre favoriţii săi, Bănel Nicoliţă şi Nicolae Dică. Gigi îl susţine în continuare pe antrenorul Cosmin Olăroiu, considerând că cei care au greşit au fost jucătorii. "Dică a cam stat pe teren Nicoliţă ăsta a ajuns vedetă acum. Să audă ce spun. Or să mai audă ei şi altele", a declarat finanţatorul stelist. Chiar dacă a fost autorul uneia dintre cele mai mari ratări ale meciului, şi considerat de presa spaniolă cel mai slab om de pe teren, finul Mirel Rădoi nu a fost inclus pe lista neagră. "Am încredere că ne vom revanşa la Sevilla, iar şutul lui Rădoi va intra de data aceasta în plasă", a precizat Becali. Unul dintre cei mai fluieraţi jucători stelişti a fost fundaşul stânga Mihăiţă Neşu, care a greşit de numeroase ori, în special în prima repriză.
Fotbaliştii sunt optimişti
Chiar dacă şi-au compromis serios şansele de calificare în "sferturi", jucătorii Stelei sunt de părere că scorul de 0-0 ar putea fi bun. "Jocul nu este încă cel pe care ni-l dorim, şi de aceea suntem puţin mâhniţi. Sperăm într-o calificare acolo. Poate este mai bine aşa, vom merge la Sevilla mai motivaţi, poate acest 0-0 va fi bun până la urmă", a declarat George Ogăraru, în timp ce Dorin Goian este de părere că stadionul Naţional poartă ghinion Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite