Gigi Becali castiga prima runda in razboiul cu Giovanni Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

* Steaua l-a achizitionat pe pitesteanul Nicolae Dica, cel mai dorit jucator din campionatul intern, pe care a platit 250.000 $ * In timp ce clubul giulestean are prevazut un buget de 1.500.000 de dolari pentru transferuri, Gigi Becali este dispus sa investeasca oricat pentru ca Steaua sa castige titlul in acest sezon

Incepand de ieri, fotbalistul pitestean Nicolae Dica va imbraca tricoul "ros-albastru". Steaua a platit pentru atacant 250.000 de dolari, iar jucatorul urmeaza sa incaseze 90.000 de dolari anual. In ceea ce priveste achizitionarea lui Ionel Ganea, Gigi Becali a spus ca, daca Piturca il va dori la Steaua, el va fi dispus sa plateasca oricat pentru a-l avea. In schimb, adversara Stelei la titlu, Rapid, a marturisit, prin vocea presedintele executiv Giovanni Becali, ca ar dori sa-i achizitioneze pe romanii care evolueaza la Galatasaray. "I-as lua si maine pe Petre, Tamas si Bratu, insa in conditii acceptabile. Oricum, Petre are un contract pe cinci ani la Galatasaray, iar Terim are o strategie de intinerire a echipei", a afirmat Becali. Acesta a infirmat zvonurile cum ca la echipa giulesteana ar putea sosi internationalul Ionel Ganea. "Ganea si Dica sunt jucatori buni, dar nu intra in calculele si in strategia lui Dan Petrescu", a spus presedintele. Giovanni Becali a subliniat ca Rapid va achizitiona doi jucatori pana la finalul anului, de la gruparea giulesteana urmand sa plece cel putin patru fotbalisti. "Suntem in tratative cu cluburi din tara si strainatate pentru unii jucatori. Eu sunt adeptul imprumutului cu drept de optiune. Cat timp voi fi presedinte, orice jucator va evolua daca antrenorul crede ca este necesar. El nu va fi amenintat ca, daca nu semneaza, nu joaca", a spus Becali. De asemenea, Becali a precizat ca Rapid are un buget de 1.500.000 de dolari pentru transferuri. "Trebuie sa ne aliniem la cifre rezonabile. Noi avem la fiecare jucator pe care il dorim inca trei rezerve, la preturi diferite", a afirmat presedintele giulestenilor. Rivalul sau din acest moment pe piata transferurilor, Gigi Becali, a declarat ca va aloca pentru transferuri oricat e nevoie. "Nu ma intereseaza ce fac altii. Dau 500.000, 1.500.000 sau 3.000.000 daca e nevoie", a spus finantatorul stelist.
Giovanni Becali ii va gasi loc de munca lui Rednic
Presedintele executiv al Rapidului a refuzat sa se refere la problema dintre Copos si Rednic. "Nu vreau sa ma implic in acest caz. Am avut o discutie cu Rednic de cateva ore si i-am spus ca . Rednic are oferte interesante, iar daca nu se va intelege cu Copos probabil ca acesta il va trimite la mine si eu voi fi nevoit sa-i gasesc de lucru", a afirmat Giovanni Becali. In ceea ce priveste programul de pregatire al Rapidului, presedintele executiv a precizat ca giulestenii nu vor mai participa la un turneu alaturi de Galatasaray, Feyenoord si Spark Moscova din cauza ca turneul va incepe pe 11 ianuarie, iar reunirea giulestenilor se va petrece pe 8 ianuarie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite