Gigi Becali: "UEFA nu glumeşte, nu te întreabă nimic!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a atacat dur decizia Comisiei de Disciplină a FRF. "Ei au făcut o tâmpenie şi acum nu mai ştiu să iasă din ea. Există un singur tip de corupţie, nu mai

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a atacat dur decizia Comisiei de Disciplină a FRF. "Ei au făcut o tâmpenie şi acum nu mai ştiu să iasă din ea. Există un singur tip de corupţie, nu mai multe, cum spun ei.
Asta se întâmplă în România: dictatura nulităţilor.

Înclin să cred că e comandă pe bani, pe banii Rapidului", a spus Becali, care a ameninţat cu retragerea din fotbal: "Nu e important că nu mai intru pe stadion. Eu ies din viaţa publică şi din viaţa sportivă. Vând acţiunile şi am terminat bâlciul, nu mai merg nici la fotbal, care e problema?"

Frică doar de forul european

Gigi Becali este îngrijorat că UEFA va lua o decizie fără să aştepte lămuriri. "Cei de la FIFA şi UEFA nu te întreabă, nu glumesc, nu gândesc că pot exista două corupţii şi imediat te scot din cupele europene. Nici nu concep că în România o Comisie de Disciplină a hotărât că mai e şi altfel de corupţie". Becali a insinuat că membrii Comisiei i-au cerut bani: "Îmi băteau apropo când am fost acolo că ei iau salarii de şapte milioane pe lună.

Mi-e frică, poate le-aş fi dat şi lor ceva, dar mi-e frică să dau mită".

Şeful Comisiei de Disciplină, Daniel Cernat, a replicat: "Ce spune Becali sunt nişte prostii. Şi referitor la faptul că am fi primit bani de la Rapid e o prostie. Dacă preşedintele FRF, Mircea Sandu, îmi va cere, eu îmi voi da imediat demisia".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite