Gigi Becali: "Sandu trebuie schimbat!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Stelei a anunţat că va strânge semnături pentru convocarea Adunării Generale Extraordinare, care să-l demită pe şeful FRF Pentru a întruni adunarea plănuită, Gigi

Finanţatorul Stelei a anunţat că va strânge semnături pentru convocarea Adunării Generale Extraordinare, care să-l demită pe şeful FRF

Pentru a întruni adunarea plănuită, Gigi Becali are nevoie, conform statutului FRF, de semnăturile unei treimi din cei 278 de membri.

La întoarcerea din concediu, patronul stelist, Gigi Becali, a reluat lupta contra preşedintelui FRF Mircea Sandu. Latifundiarul îl acuză pe şeful fotbalului românesc de amestec în cazul "Valiza" şi crede că singura soluţie este înlocuirea acestuia la conducerea Federaţiei.

"Eu am ştiut exact totul când s-au luat deciziile, de la Cernat, de la Ursu. Ce am spus la vremea respectivă a fost adevărat, iar acum s-a dovedit. Nu rămâne decât un lucru de făcut, Adunare Generală Extraordinară, iar de luni vom strânge semnături pentru asta.

Părerea mea e că Mircea Sandu trebuie schimbat. Trebuie pus un om cu demnitate, un bun manager", a spus Becali, care nu are nimic împotriva lui Ionuţ Lupescu, "mâna dreaptă" a lui Sandu la FRF: "Lupescu nu poate face nimic. Dragomir spune că vrea să îl dea jos pe Lupescu. Ce treabă are Lupescu? Singurul conducător în faţa căruia nu suflă nimeni e Mircea Sandu".

Concret, pentru a reuşi convocarea Adunării Generale, Becali are nevoie de semnăturile a 93 de membri din cei 278. Ulterior, pentru ca Mircea Sandu să fie schimbat, este nevoie de jumătate plus unu din voturile membrilor.

Lupescu invocă manevre politice

Directorul general al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu, l-a atacat ieri pe finul său, Daniel Florea, şeful Curţii de Arbitraj pentru Fotbal, care a scos Steaua basma curată în cazul "Valiza". "Lansez un avertisment în ceea ce priveşte implicarea politicului în fotbal.

Motivul ieşirii lui Daniel Florea în faţă este intenţia de a candida pentru postul de senator sau deputat pe listele unui puternic partid politic", a spus Ionuţ Lupescu.

Trebuie să punem în fruntea FRF un om cu demnitate
Gigi Becali,
finanţator Steaua

I-am spus lui Florea să amâne cazul pentru că atunci se decideau participantele în cupele europene
Ionuţ Lupescu,
director general al FRF

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite