Gigi Becali: "Îl voi distruge pe Gabriel Oprea!" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre ameninţările lui Becali la adresa ministrului Apărării, semnarea contractului pentru stadionul de la Buzău şi Dulgheru s-a calificat în semifinalele de la Varşovia. Printre alte subiecte, Chivu e dorit la Real Madrid, iar Jenei crede că mutarea Stelei la Buzău e o tragedie.

 Gigi Becali: "Îl voi distruge pe Gabriel Oprea!"

 Patronul Stelei, Gigi Becali, l-a atacat din nou, la GSP TV, pe Ministrul Apărării, Gabriel Oprea. "Există mulţi care au încălcat o lege la fel de mult ca şi Gabi Oprea? O să vin cât de curând şi o să citesc cum a încălcat legea Gabi Oprea în 20 de ani.Credeţi că va mai fi ministru mult timp? Încă 2-3 luni şi scăpăm de el. Ăsta-i cel mai periculos om din România. Voi face anticampanie, îl voi distruge pe acest om. Echipa va juca la Buzău pentru că nu pot plăti 65.000 de euro pe lună", a spus Becali.

Mourinho vrea să-l ia pe Chivu la Real Madrid!

Chivu la Real! Nu e glumă. Mourinho vrea să-l ia cu el la Madrid pe căpitanul naţionalei. Acum 3 ani, Chivu le-a refuzat pe Real şi pe Barca pentru Inter, cu care a ajuns acum la Madrid - să joace finala Ligii, scrie Sport.ro.

S-a semnat cu Buzăul

Gigi Becali i-a pus pe Argăseală şi pe Ghiorghişor să încheie ieri contractul cu primăria din Buzău, primind utilizarea stadionului din localitate. Înţelegerea a fost încheiată pe perioada 17.05.2010-30.06.2011, potrivit Prosport. Patronul Stelei va plăti 60.000 de euro anual pentru închirierea stadionului.

Emerich Jenei: "Mutarea din Ghencea, o tragedie pentru Steaua"

Fostul antrenor al formaţiei Steaua Bucureşti, Emerich Jenei, consideră că mutarea echipei la Buzău echivalează cu o tragedie pentru clubul "roş-albastru". "E o tragedie pentru Steaua. Nu numai cei din România, ci şi din Europa, ştiu că Steuaa are sediul în Bucureşti, în Capitală. Aceasă hotărâre a lui Gigi e istorică", a declarat Emerich Jenei, pentru Spt FM.

Dulgheru a făcut încă un pas spre păstrarea titlului de la Varşovia!

Alexandra Dulgheru s-a calificat ieri în semifinalele turneului de la Varşovia, acolo unde este deţinătoarea titlului. Românca a învins-o în "sferturi" pe bulgăroaica Ţvetana Pironkova, 6-4, 7-5, şi o va întâlni în continuare pe Na Li, scrie Gazeta Sporturilor.





Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite