Gigi Becali: "Bădoi, dă banii înapoi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul din Ghencea spune că nu îl va lăsa pe fotbalist să plece până ce acesta nu va restitui o parte din banii încasaţi la Steaua. Situaţia mijlocaşului Valentin Bădoi este

Finanţatorul din Ghencea spune că nu îl va lăsa pe fotbalist să plece până ce acesta nu va restitui o parte din banii încasaţi la Steaua.

Situaţia mijlocaşului Valentin Bădoi este în continuare tulbure. Dorit insistent de Poli Timişoara, fotbalistul nu poate părăsi Ghencea, chiar dacă nu mai este dorit la echipă.

Finanţatorul Gigi Becali îl somează pe fostul rapidist să dea înapoi o parte din suma consistentă primită la instalarea la Steaua: "Bădoi avea salariu 170.000 de euro şi a zis că vrea să-şi cumpere un apartament şi i-am dat 100.000 de euro pe an şi 200.000 avans.

Bădoi era marea vedetă şi marele talent şi i-am dat bani la semnătură, am greşit!", a explicat Becali, care l-a criticat şi pe managerul sportiv Adrian Ilie pentru că nu îi găseşte fotbalişti valoroşi.

"Să-mi garanteze cineva pentru atacant şi-i dau mâine 5 milioane de euro. Iau doi-trei jucători de valoare, dar de unde? Am oameni care se ocupă, îmi aduc jucători, dar unde e ăla de 5-6 milioane pe care îl vreau eu? Adrian Ilie ţine prea mult la banii mei. <> ", a cerut latifundiarul din Pipera într-o emisiune difuzată pe Sport.ro.

Chiar dacă se bate cu pumnii în piept că nu are pe cine să cheltuiască banii, Gigi Becali a recunoscut că s-a enervat când a auzit pretenţiile chilianului Pinto, şi de aceea a întrerupt negocierile. Steliştii vor pleca astăzi în cantonamentul din Spania fără Zaharia, Bădoi, Cristocea şi Croitoru, puşi pe lista de transferări, şi Iacob, cu probleme medicale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite