Gigel Coman revine lângă Olăroiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia patronată de Gigi Becali, Steaua şi Poli Timişoara au făcut schimb de jucători, bănăţenii alegându-se cu Andrei Cristea şi cu 200.000 de euro, iar echipa campioană, cu fotbalistul

Formaţia patronată de Gigi Becali, Steaua şi Poli Timişoara au făcut schimb de jucători, bănăţenii alegându-se cu Andrei Cristea şi cu 200.000 de euro, iar echipa campioană, cu fotbalistul de suflet al lui Cosmin Olăroiu, Gigel Coman.
De o lună, clubul din Ghencea încearcă să scape de Andrei Cristea, acesta nemafiind nici măcar inclus în lot în acest an. Chiar dacă atacantul a fost foarte aproape de o înţelegere cu Rapidul, el a ales până la urmă echipa de pe Bega, la insistenţele tehnicianului alb-violeţilor, Sorin Cârţu, urmând a semna un contract pe o durată de cinci ani. Gigel Coman, fotbalistul dus de Cosmin Olăroiu la Poli Timişoara, a ajuns la Steaua, după negocieri de mai bine de o lună, el părăsind cantonamentul bănăţenilor din Austria şi îndreptându-se spre Olanda, locul de pregătire al roş-albaştrilor, de unde de ieri a intrat în programul lui Oli. "Sper să ajung cu noua mea echipă în grupele Ligii Campionilor. Cred că n-am făcut o greşeală când am ales această formaţie, chiar dacă regret foarte mult că părăsesc Timişoara. Acolo m-am simţit bine şi îmi pare rău că nu am avut rezultatele pe care le aştepta toată lumea. Recunosc că am fost slab cât am evoluat acolo", a declarat noul mijlocaş al roş-albaştrilor. "Am emoţii pentru că mă voi întâlni cu suporterii din Timişoara venind de la o rivală, dar sper ca prin rezultatele bune pe care le voi înregistra cu Poli să-mi apropii fanii", a spus Cristea, care consideră că echipa de pe Bega este cea mai bună alegere.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite