Gică contra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei i-a amuzat pe microbişti cu declaraţiile contradictorii Omul care anunţa că o să construiască o echipă demnă de a rivaliza cu granzii Europei, Gigi Becali, i-a obişnuit

Patronul Stelei i-a amuzat pe microbişti cu declaraţiile contradictorii

Omul care anunţa că o să construiască o echipă demnă de a rivaliza cu granzii Europei, Gigi Becali, i-a obişnuit pe fani cu părerile sale schimbătoare ca vremea.

Între laude exagerate şi critici acide nu a trecut uneori decât o săptămână, astfel că situaţia Stelei din acest moment nu a fost decât urmarea firească a inconsecvenţei conducătorului. Afirmaţiile sale n-au făcut decât să-i facă să zâmbească pe mulţi privitori.

Becali a început sezonul cu laude peste laude la adresa antrenorului Gheorghe Hagi şi a compromis o mare parte a acestui an cu scandalul în care l-a desfiinţat sistematic pe "Rege".

Este probabil exemplul care caracterizează cel mai bine "strategia" latifundiarului din Pipera. Faptele şi declaraţiile lui Becali l-au dus pe şeful Stelei în topul celor mai slabi conducători de club din Europa în anul 2007.

Inconstanţa lui Becali l-a uimit până şi pe antrenorul lui Arsenal, Arsene Wenger, care a propus în glumă să se joace mai repede partida de la Londra cu Steaua pentru a nu se schimba din nou antrenorul roş-albaştrilor. Vom prezenta în continuare cele mai reprezentative declaraţii în contradictoriu ale şefului din Ghencea în anul 2007.

Despre Hagi

Înainte: "O să-l iau pe Hagi şi pot să semnez cu el şi pe 20 de ani, că nu o să dau niciodată un antrenor afară."

După: "A făcut salată de vinete din echipă. I-am spus lui Argăseală să-i bage banii în cont şi după aia să-i spună să plece. Eu nu mai apar, că mi-e ruşine."

Despre Elton

Înainte: "Am văzut şi eu casete cu el, că nu dădeam banii de prost. Elton (foto) are o sclipire de geniu, dă pasa ideală."

După: "Să-mi dea cineva 500.000 de euro şi îl dau pe Elton. Nu-mi trebuie să facem circ."

Despre transferul lui Daniel Niculae

Ce spune Becali: "Mi-a spus: <> . Deja am negociat salariul cu el, e mulţumit, vrea să vină şi mâine."

Ce spune Niculae: "Cred că e o glumă. Nu m-a contactat nimeni de la Steaua, iar eu nu voi juca niciodată la o rivală a Rapidului."

Despre preparatorul fizic Hippoliti

Înainte: "Nu are nicio vină pentru accidentările Stelei. Sunt prostii şi speculaţii ce se spune despre preparatorii italieni."

După: "Prima măsură este ca preparatorul să fie dat afară. Pe lângă accidentări, echipa joacă lent, este ceva care porneşte de la el."

Despre Adrian Neaga

Înainte: "Eu cred că este mai valoros decât Zicu. Va fi unul dintre liderii noii echipe a Stelei."

După: "Pe Neaga l-am luat înapoi ca prostul. Nu ştiu pentru ce. Dacă era mare valoare îl mai vindeam eu cu un milion?"

Despre Liga Campionilor

Înainte: "Vom trece de grupe cu 12 puncte şi vom juca cel puţin în sferturi. Vreau să-l văd pe Vali Badea al meu care e cu trei clase peste Inzaghi."

După: "Mă dau eu războinic, dar vin bătut, cu inima distrusă. Mă simt ca un gândac faţă de cei mari. Nu îmi e uşor, am şi eu demnitate."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite