Gica Popescu ataca fotoliul nasului Mircea Sandu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul international Gheorghe Popescu a declarat ieri ca renunta la impresariat si ca se gandeste sa candideze la functia de presedinte al FRF. "Candidatura la presedintia FRF este un lucru la care

Fostul international Gheorghe Popescu a declarat ieri ca renunta la impresariat si ca se gandeste sa candideze la functia de presedinte al FRF.
"Candidatura la presedintia FRF este un lucru la care ma gandesc de mult. Orice este posibil, dar nu am luat inca nici o hotarare in acest sens. Mai sunt doua luni pana atunci si se pot intampla multe. In plus, trebuie sa ai o echipa care sa te ajute. Pentru orice jucator care nu devine antrenor, presedintia FRF este o functie onoranta". Intrebat daca Mircea Sandu poate fi invins in alegeri, fostul impresar a raspuns ca orice este posibil, iar candidatul trebuie sa-i convinga pe oameni ca lucrurile se pot schimba. Popescu a marturisit ca a renuntat la meseria de impresariat din cauza orgoliului. "A fost o experienta frumoasa, dar ca impresar lucrurile nu sunt chiar atat de simple. Nu este suficient sa te urci in avion cu jucatorul si gata. Sunt implicat in alte proiecte, cum este si cel cu Scoala de Fotbal, si nu am timpul necesar pentru a fi impresar". Fostul impresar a explicat ca cele 33 la suta din actiunile pe care le detinea la firma de impresariat sportiv BecaliPopescu Football Management Consulting le-a vandut fratilor Victor si Ioan Becali. Fostul international a mai spus ca rezolvarea cazului in care a fost implicat Adrian Mutu a reprezentat o reusita. "Daca noi nu eram langa el, lucrurile se incheiau mult, mult mai rau. Situatia era alta si poate ca pedeapsa era cam cum se anticipa initial, de 18 luni", a spus Popescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite