Giani Kiriţă are mari probleme în Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu toţi dinamoviştii sunt fericiţi. Aflat în Turcia, la Gaziantepspor, fostul "câine" Giani Kiriţă traversează una dintre cele mai negre momente din carieră şi se gândeşte să

Nu toţi dinamoviştii sunt fericiţi. Aflat în Turcia, la Gaziantepspor, fostul "câine" Giani Kiriţă traversează una dintre cele mai negre momente din carieră şi se gândeşte să părăsească echipa antrenată de italianul Walter Zenga. "Gaziantep" ocupă în acest moment locul 14 în prima ligă turcă, la doar două puncte de retrogradare. Fotbalistul de 29 de ani nu înţelege de ce oficialii Stelei vorbesc despre Dinamo, având în vedere distanţa care separă cele două cluburi în clasament.
- Cum e viaţa în Turcia, Giani?
- Nu prea frumoasă în ultima vreme. Avem probleme foarte mari în campionat, după cinci înfrângeri consecutive. Începusem bine sezonul, dar acum suntem în genunchi.
- Se zvoneşte că prima victimă va fi antrenorul Walter Zenga.
- Nu ştiu dacă vor să-l demită sau nu. Eu mă înţeleg bine cu el, adică am o relaţie profesională foarte bună. "Gaziantep" are probleme de interior şi nu Zenga e singurul vinovat. Cred că ştiu ce se petrece, dar nu pot vorbi, pentru că aş avea probleme. Oricum, la sfârşitul turului o să mă decid dacă o să mai rămân aici. E enormă presiunea şi nu ştiu dacă mai vreau să mai suport încă un an şi jumătate, cât mai am contract cu clubul.
- Ai urmărit ultimele evoluţii ale lui Dinamo?
- Normal, şi mă bucur foarte mult pentru ei. Traversează o perioadă excelentă şi sper să o ţină tot aşa cât mai mult.
- Se zvoneşte că grupări mari din Italia, de talia lui Juventus, Roma sau Inter, se interesează de Pulhac şi de Radu ştefan. Cum i-ai sfătui să reacţioneze în asemenea situaţii?
- Să nu-i ia valul. şi despre mine s-au scris multe când eram de vârsta lor. Ei trebuie să joace cât de bine pot şi când vine o ofertă concretă să se gândească la cluburi mai mari. Până atunci, trebuie să confirme forma bună prin care trec.
- Mircea Rednic ce impresie ţi-a lăsat?
- Un antrenor foarte bun. Cred că nu exagerez dacă spun că rezultatele din ultima perioadă i se datorează lui în mare parte.
- După o pauză destul de lungă, Mihai Stoica şi Cristi Borcea sunt din nou la cuţite.
- Păi, mai are rost ca cei de la Steaua să vorbească de Dinamo acum? Să-şi vadă de treaba lor şi să joace fotbal. I-aş fi înţeles dacă erau la 3-4 puncte în spate şi încercau să provoace un război psihologic. Dar e vorba de 11 puncte avantaj pentru Dinamo!
- La naţională te mai gândeşti?
- Naţionala e "La revedere!" pentru mine, mai ales dacă luăm în calcul problemele pe care le am în acest moment la "Gaziantep".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite