Gheorghe Tadici: "Putem câstiga Campionatul Mondial"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerului naţionalei feminine de handbal a României, Gheorghe Tadici, a declarat, joi seară, după calificarea în semifinale, că echipa sa poate câştiga Campionatul Mondial din

Selecţionerului naţionalei feminine de handbal a României, Gheorghe Tadici, a declarat, joi seară, după calificarea în semifinale, că echipa sa poate câştiga Campionatul Mondial din Franţa, chiar dacă va avea un meci extrem de greu cu Rusia, în semifinale.

"Echipa României nu mai este de mult o formaţie care să cadă atunci când este condusă. Aşa cum am mai spus, repet şi acum, putem câştiga Campionatul Mondial", a declarat, la TVR 2, Gheorghe Tadici, care a adăugat: "Nu ştiu dacă acesta este momentul să bem şampanie, eu vreau să beau din Cupa Mondială".

Selecţionerul a vorbit şi despre arbitrajul din partida cu Franţa: "Totul e bine când se termină cu bine. Mă voi uita pe casete, pentru că, ce am văzut eu, au fost două goluri perfect valabile pe care ni le-au anulat".

Jucătoarea care pe finalul partidei de la Paris a reuşit să marcheze pentru victoria în faţa Franţei, Cristina Neagu, a spus că nu contează care a fost cea mai bună handbalistă a României: "Forţa pe care am avut-o mi-a dat-o echipa, nu cotează cine a fost mai bun, toate am fost bune. Începutul a fost mai greu, dar mă bucur că am câştigat".

Valeria Beşe a completat-o pe Neagu şi a spus că forţa grupului a învins Franţa: "Suntem obişnuite să jucăm până la capăt, chiar dacă suntem conduse. Am suferit fiecare pentru fiecare şi, chiar dacă am greşit, ne-am încurajat reciproc".

România a învins joi Franţa, scor 34-31, după patru reprize de prelungiri. În semifinale tricolorele vor întâlni campioana mondială Rusia, într-o reeditare a finalei CM 2005.

Programul semifinalelor programate sâmbătă: ROMÂNIA-Rusia, ora 16:00 şi Norvegia-Germania, ora 18:30.

Galerie foto Romnia - Franta
(Fotografii Reuters/Rompres)

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite