Gheorghe Hagi: "Vom lupta pentru titlu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul international Gheorghe Hagi este, oficial, noul antrenor al Politehnicii Timisoara. "Regele" si-a anuntat de la inceput planul de bataie pentru acest sezon, in care vrea Cupa, dar este convins

Fostul international Gheorghe Hagi este, oficial, noul antrenor al Politehnicii Timisoara. "Regele" si-a anuntat de la inceput planul de bataie pentru acest sezon, in care vrea Cupa, dar este convins ca Poli va trage si la titlu. "Mai sunt meciuri de jucat in acest campionat, speranta este, trebuie sa credem, trebuie sa luptam pentru titlu, mai sunt meciuri, inca nu este totul jucat. Pe planul celalalt e Cupa, care e mai aproape si trebuie tratata foarte serios. Avem o optiune si trebuie sa ne-o jucam in asa fel incat sa o castigam", a precizat Gheorghe Hagi. "Regele" s-a aflat in tratative cu patronul Marian Iancu inca din vara, imediat dupa ce fostul antrenor al lui Galatasaray, a refuzat oferta Stelei. Hagi a cedat insistentelor lui Iancu, sambata, fiind cucerit de planurile oficialilor timisoreni pe urmatorii cinci ani. "Oferta decisiva am primit-o dupa meciul cu Farul, iar cand iti place ceva accepti. Am venit aici pentru a da acel spirt de invingator de care echipa are nevoie, acea mentalitate de invingator. Se spune ca Banatu-i fruncea. Si acest lucru m-a facut sa semnez pentru Timisoara", a precizat "Regele". Multumit de achizitia facuta pe banca tehnica, patronul Marian Iancu tine neaparat sa-l pastreze in echipa si pe Viorel Moldovan, si a mentionat ca Ion Craciunescu nu va primi vreo functie in cadrul clubului decat dupa 21 noiembrie, dupa alegerile pentru presedintia FRF. Iancu a precizat, de asemenea, ca si Anton Dobos ar putea parasi in viitor Poli. "Deocamdata suntem compatibili, dar pe masura ce evolutiile echipei vor fi din ce in ce mai bune, vor fi cerinte din ce in ce mai mari, iar libertatea lui de miscare va fi din ce in ce mai mica", a explicat Iancu.
Asteptat de zece fani la aeroport
Suporterii timisoreni nu s-au inghesuit sa-l astepte pe Gheorghe Hagi la aeroport. "Regele" a fost asteptat de doar zece fani care i-au pus un fular "alb-violet" dupa gat. Mai multi suporteri au promis insa ca se vor intalni cu noul tehnician la primul antrenament. Hagi a avut numai cuvinte de lauda la adresa publicului si este sigur ca va fi respectat de fani. "Mi-a fost dor sa antenez in Romania. Eu i-am respectat intotdeauna pe suporterii timisoreni, nu numai pe ei, ci pe toti suporterii. Am jucat pentru suporteri, i-am respectat si cred ca toata lumea ma respecta", a precizat Hagi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite