Gheorghe Hagi: "Echipa nationala are nevoie de Mirel Radoi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare international roman Gheorghe Hagi, este de parere ca trebuie sa se gaseasca solutii pentru ca fundasul stelist Mirel Radoi sa ramana in lotul echipei nationale a Romaniei. "Este greu sa

Fostul mare international roman Gheorghe Hagi, este de parere ca trebuie sa se gaseasca solutii pentru ca fundasul stelist Mirel Radoi sa ramana in lotul echipei nationale a Romaniei. "Este greu sa vorbesti de afara, insa fara discutii, echipa nationala are nevoie de Radoi. Nu stiu ce solutii se vor gasi, dar nu ne permitem sa pierdem un jucator de valoare, iar Radoi este valoros. Nu o spune Hagi, ci rezultatele si modul cum a jucat mult timp. Oricum, Piturca stie mai bine, el este responsabil si trebuie sa respectam deciziile lui", a spus "Regele". Cazul lui Mirel Radoi, dat afara de la echipa nationala de Victor Piturca dupa ce fotbalistul a refuzat sa faca deplasarea in Olanda, va fi judecat astazi la Comisia de Disciplina. Gheorghe Hagi a declarat ca nu regreta faptul ca a refuzat sa preia conducerea tehnica a Stelei si nu a exclus posibilitatea de a deveni antrenorul rivalelor Dinamo sau Rapid. "Nu regret ca nu am venit la Steaua. Era bine din toate punctele de vedere insa nu era momentul. Eu am tinut cu Steaua, tin cu ei, dar echipa la care am jucat cel mai mult a fost Nationala. Am jucat pentru Romania si ma consider al Romaniei. Steaua, Dinamo sau Rapid sunt echipe de top la care orice antrenor si-ar dori sa ajunga", a spus tehnicianul.
"Regele", la golf
Gheorghe Hagi a fost prezent, sambata, la cea de-a treia editie a turneului BMW International Golf Club. De fata cu ziaristii, fotbalistul a tinut sa-si verifice talentul la golf, sport pe care il practica ocazional. Dupa cateva secunde de concentrare "Regele" a fost gata sa loveasca. "Putin mai aplecat Gica", sugereaza cineva, iar fostul fotbalist se conformeaza. Se mai concentreaza cateva secunde... "Ati venit voi si m-ati emotionat!", se scuza el. "Gica nu vrei mai bine sa incerci cu o minge de fotbal?", glumeste un jurnalist. "Regele" isi ia inima in dinti si loveste cu sete mingea care dispare din vedere smulgand ropote de aplauze. "Am fost emotionat ca la examen. Cand nu sti bine ai emotii", a spus Hagi, caruia i s-a urat sa ajunga pe urmele campionului mondial Tiger Woods.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite