Germanii se mulţumesc şi cu un singur punct

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa germană a ajuns ieri după-amiază, în jurul orei 15:00, pe Aeroportul Băneasa, jucătorii şi oficialii lui Bayer dovedind faţă de jurnalişti o amabilitate rar întâlnită în cazul

Echipa germană a ajuns ieri după-amiază, în jurul orei 15:00, pe Aeroportul Băneasa, jucătorii şi oficialii lui Bayer dovedind faţă de jurnalişti o amabilitate rar întâlnită în cazul omologilor lor români.

În primul rând, portarul Butt a asigurat că în situaţia în care echipa sa va beneficia de un penalty el îl va executa. "Sper să şi înscriu", a spus goalkeeperul germanilor. De asemenea, directorul sportiv Rudi Voller şi preşedintele Wolfgang Holzhauser au precizat că adversarii de diseară ai lui Dinamo s-ar mulţumi şi cu un punct. "O victorie a noastră ar fi foarte importantă pentru îmbunătăţirea coeficientului UEFA, dar cred că şi un rezultat de egalitate ar fi mulţumitor pentru noi", a declarat Holzhauser. Acest lucru a fost confirmat şi de antrenorul Michael Skibbe, la conferinţa de presă oficială, derulată la Hotelul Marriott: "Obiectivul nostru în meciul cu Dinamo este victoria. Am obţinut doar un singur punct până acum şi avem neapărat nevoie de trei puncte pentru a spera la primăvara europeană. Cu toate aceastea, nici un egal n-ar fi rău, pentru că următorul meci îl vom avea acasă, cu Beşiktaş, şi o victorie ne-ar califica". Tehnicianul german a confirmat că Ramelow nu a făcut deplasarea la Bucureşti: "Ramelow este o absenţă importantă, dar ne-am descurcat fără el şi în campionat".
Skibbe a spus că de la Dinamo îl cunoaşte pe Ionel Ganea, jucător care a evoluat în Bundesliga: "Îl ştiu pe Ganea de când juca în Germania. Este un jucător foarte experimentat şi are un aport important la clasarea lui Dinamo pe primul loc. Am studiat jocul românilor, ştiu că este o echipă foarte puternică, dar cred că principala forţă din această grupă este Tottenham". Antrenorul i-a replicat indirect lui Vlăduţ Munteanu, cel care a spus că Leverkusen este o echipă de bătut: "În ultimul meci cu noi, Vlad Munteanu a pierdut, aşa cum sper să se întâmple şi cu Dinamo. Chiar dacă românii au avantajul terenului propriu, noi jucăm foarte bine şi în deplasare, victoria fiind primul nostru scop".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite