Gerlem, pe urmele lui Ganea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brazilianul William Gerlem a fost la un pas de a lovi un arbitru la meciul, de vineri seară, Pandurii - Farul Constanţa (0-1), furios din cauza eliminării sale Terminată cu

Brazilianul William Gerlem a fost la un pas de a lovi un arbitru la meciul, de vineri seară, Pandurii - Farul Constanţa (0-1), furios din cauza eliminării sale

Terminată cu victoria-surpriză a oaspeţilor, partida de vineri dintre Pandurii Târgu Jiu şi Farul Constanţa l-a avut ca protagonist pe "noul Ganea" al fotbalului românesc, Gerlem. Brazilianul, eliminat în minutul 42, după ce a lovit un adversar fără minge, a încercat să o lovească şi pe tuşiera Monica Rigo, fiind oprit numai de intervenţia colegilor de la Farul, asemenea lui Ionel Ganea la meciul de campionat cu Rapid, disputat luna trecută.

În minutul 42 al partidei Pandurii - Farul, scor 0-1, constănţenii au rămas în inferioritate numerică, după ce atacantul brazilian William Gerlem a primit cartonaşul roşu. Gerlem a fost eliminat în urma unei altercaţii cu fundaşul gazdelor Constant Djapka, pe care l-a lovit, provocând o încăierare între mai mulţi jucători.

Tuşierul Monica Rigo a fost cea care i-a semnalizat centralului Tiberiu Lajos incidentul în urma căruia brazilianul a fost eliminat. Gerlem s-a îndreptat furios spre asistentă, reproşându-i decizia luată, fiind blocat în ultimul moment de Chibulcutean. Înainte de a părăsi terenul, Gerlem a mai încercat în câteva rânduri să ajungă la Rigo, însă a fost împiedicat de colegi şi de adversari şi, în cele din urmă, a fost scos, plângând, în afara suprafeţei de joc.

"Îmi pare rău"

La o zi după incident, brazilianul şi-a cerut scuze. "Am fost foarte supărat, pentru că m-am considerat nedreptăţit. Asistenta a arătat că eu am lovit, dar a omis însă să spună că am fost provocat. Îmi cer scuze şi faţă de Monica Rigo, dar doar dacă nu primesc prea multe etape de suspendare, pentru că rămân la părerea că ea a greşit, iar cariera mea poate fi afectată de decizia ei", s-a confesat brazilianul.

Din păcate, gestul lui Gerlem ne-a reamintit de cel al lui Ganea. Atacantul Politehnicii Timişoara l-a bruscat violent pe asistentul Dorin Mudura în timpul meciului de campionat cu Rapid, disputat în oraşul de pe Bega. "Ganezul" a fost suspendat 22 de etape.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite