George Copos vrea să scoată Rapidul din Giuleşti!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că Radu Berceanu, ministrul transporturilor, nu este de acord cu concesionarea arenei, patronul echipei alb-vişinii ia în calcul să evolueze pe un alt stadion La începutul

Pentru că Radu Berceanu, ministrul transporturilor, nu este de acord cu concesionarea arenei, patronul echipei alb-vişinii ia în calcul să evolueze pe un alt stadion

La începutul săptămânii, George Copos a trimis o scrisoare ministrului transporturilor, Radu Berceanu, prin care solicita concesionarea stadionului Giuleşti pentru o perioadă de 49 de ani.

Dar Radu Berceanu nu prea agreează o astfel de variantă, lucru care l-a iritat nespus pe fostul vicepremier, care anunţă că echipa va găsi un alt stadion pe care să evolueze în meciurile de pe teren propriu.

"Domnul Berceanu mi-a demonstrat încă o dată că nu are nicio legătură cu fenomenul fotbalistic. Dacă dumnealui vrea bani în schimbul concesionării stadionului, atunci îi concesionăm şi noi clubul Rapid pe viaţă. Ne luăm echipa şi gazonul şi ne mutăm de aici. Îi lăsăm stadionul domnului Berceanu să facă ce vrea cu el. Să vedem ce o să facă!", a spus Copos extrem de iritat, care a dat ca exemplu clubul Dinamo, despre care a declarat că este ajutat de către Ministerul Administraţiei şi Internelor. La auzul acestor vorbe, Cristi Borcea, director executiv FC Dinamo, a luat foc: "Copos să tacă din gură. Noi plătim două milioane de euro pe an chirie, în timp ce el nu dă nimic, nimic, nimic. Dacă e milog, să se ducă la cerşit". Mai mult, Radu Berceanu afirmă că a făcut publică intenţia sa de a concesiona bazele sportive încă din vara anului trecut, când i-a făcut o ofertă lui George Copos pentru stadionul Giuleşti, propunere refuzată de omul de afaceri. În altă ordine de idei, aproximativ 1.200 de suporteri rapidişti semnaseră, până ieri, o petiţie on-line prin care solicită "concesionarea imediată a stadionului pentru a se putea începe activităţile de renovare". Chiar dacă situaţia arenei este incertă, stadionul va fi dotat cu camere de supraveghere video, iar în faţa peluzei în care stă galeria va fi montată o plasă imensă, prin aceste măsuri clubul dorind să identifice fanii turbulenţi şi să împiedice suporterii să mai arunce obiecte pe gazon.

Răzvan Lucescu nu se gândeşte la contract

Antrenorul Răzvan Lucescu a declarat, pentru TVR 1, că nu doreşte să semneze un nou contract cu FC Rapid. "Nu are rost să semnez un nou contract. Aş semna degeaba, mâine poate interveni ceva şi să se anuleze, să fiu scos... Au apărut fel de fel de zvonuri, cum că ar fi tratat cu alţi antrenori, ceea ce este normal, pentru că este patron, aşa că nu are rost să stabilim acum ce va fi la vară", a spus tehnicianul giuleştenilor.

Ne luăm echipa şi gazonul şi ne mutăm de aici. Îi lăsăm stadionul domnului Berceanu să facă ce doreşte dânsul cu el.
George Copos

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite