George Copos, om sucit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Rapidului a anunţat că rămâne în Giuleşti cel puţin până la finalul campionatului După o lună de suspans, George Copos a anunţat ieri că va continua să

Finanţatorul Rapidului a anunţat că rămâne în Giuleşti cel puţin până la finalul campionatului

După o lună de suspans, George Copos a anunţat ieri că va continua să investească în clubul "alb-vişiniu".

"Am rămas pentru că aveam o datorie morală faţă de jucători, conducerea administrativă şi conducerea tehnică, pentru că toţi şi-au pus speranţa realizării unei performanţe deosebite, câştigarea campionatului şi calificarea pentru prima dată în istoria clubului în grupele Ligii Campionilor", a spus finanţatorul într-o conferniţă de presă, adăugând totuşi că au existat discuţii cu câţiva oameni de afaceri în privinţa vânzării clubului, dar acestea nu s-au concretizat.

Printre motivele care l-au determinat pe Copos să se gândească la retragere se numără reacţia suporterilor atunci când a fost instalat Mircea Rednic pe banca tehnică, precum şi scandalul cu Ministerul Transporturilor în privinţa concesionării stadionului.

Nici cu tancul nu-l scoate cineva pe Copos de la Rapid. Sorin Ovidiu Vântu este investitorul care a vrut să ia clubul, dar i-am spus şi lui că George Copos nu vinde echipa nici pentru 100.000.000 de euro.
Gigi Becali

Copos era foarte stresat că îl înjură galeria, îl cheamă la DNA şi el bagă bani an de an. Preţul cerut de Copos pe Rapid era în jur de 40 milioane de euro, dar cred că potenţialii cumpărători s-au speriat de cheltuieli.
Dumitru Dragomir,
preşedintele LPF

Expert în plecări şi reveniri

1995 - Giuleştenii au pierdut finala Cupei României în faţa Petrolului la penalty-uri, iar Copos a anunţat că se retrage. După nicio săptămână a revenit asupra deciziei.

1998 - Copos s-a supărat pe arbitraj după ce a pierdut campionatul în ultima etapă. S-a răzgândit.

2001 - A pierdut două milioane de dolari la transferul lui Tibi Ghioane şi iar a anunţat că se retrage. În cele din urmă, a revenit.

2003 - Copos a trăit un şoc după ce Rapid a fost eliminată de Anderlecht din Liga Campionilor şi a anunţat iar că se retrage. Nici de această dată nu şi-a dus la bun sfârşit ameninţarea.

2006 - Rapid mai pierde un titlu în ultima etapă, în faţa Stelei, iar Copos şi-a anunţat retragerea pe motiv că a fost furat. A revenit însă. În acelaşi an, încearcă să pună presiune pe echipă şi ameninţă iar cu plecarea dacă echipa nu va avea un parcurs bun în cupele europene.

2007 - Este anul în care anunţă de vreo trei ori că pleacă din Giuleşti. O dată după un joc cu Buzăul, apoi după un meci cu CFR Cluj. Diferendul cu Ministerul Transporturilor în privinţa stadionului îl face pe George Copos să anunţe, din nou, că pleacă. Şi de această dată a revenit asupra deciziei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite