Generaţia de aur joacă în scopuri caritabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala "de aur" a României a învins cu scorul de 5-4 pe Gloria Bistriţa, într-un meci caritabil organizat la Reghin, în scopul strângerii de fonduri pentru salvarea vieţii unui tânăr

Naţionala "de aur" a României a învins cu scorul de 5-4 pe Gloria Bistriţa, într-un meci caritabil organizat la Reghin, în scopul strângerii de fonduri pentru salvarea vieţii unui tânăr culturist, Claudiu Giurgiu, care suferă de o gravă afecţiune a ficatului.
La pauza dintre cele două reprize de 25 de minute, naţionala conducea cu scorul de 3-2, prin golurile înscrise de Jean Vlădoiu (2) şi Hajnaj, în timp ce Gloria a punctat prin Bruncevici şi prin autogolul lui Daniel Prodan. Acesta din urmă a fost şi antrenor, iar după eroarea de la autogol a ieşit din teren, trimiţându-l în locul său pe Gabi Balint, căruia i-a strigat: "Vezi că jucăm în galben". În repriza secundă au mai înscris Vlădoiu şi Cristi Dulca, pentru România, respectiv Pereş şi Târnăvean, pentru Gloria. În pauză s-au scos la licitaţie tricourile jucătorilor din naţionala "de aur", suma adunată fiind de 6.500 de euro. Acesteia i se vor adăuga banii strânşi din vânzarea biletelor şi cei adunaţi în urnele care au fost amplasate în incinta stadionului, care a fost aproape plin. De asemenea, potrivit lui Ioan Ovidiu Sabău, foştii internaţionali Gică Popescu, Gheorghe Hagi şi Adrian Ilie, care au lipsit deoarece erau plecaţi din ţară, au făcut donaţii consistente. La sfârşitul întâlnirii, componenţii naţionalei "de aur" s-au fotografiat alături de Claudiu Giurgiu, căruia i-au făcut cadou şi un tricou al primei reprezentative, cu numărul 10, pe care a fost imprimat chiar numele tânărului, considerat o mare speranţă a culturismului românesc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite